Po całkowitym odłączeniu czujnika esp nie działa i auto normalnie sie zachowuje, odwrotnie nie da rady go u mnie założyć, jedynie wtyczka w kierunku jazdy, ale na schemacie co wkleił miro jest on wtyczka do tylu..
Printable View
Po całkowitym odłączeniu czujnika esp nie działa i auto normalnie sie zachowuje, odwrotnie nie da rady go u mnie założyć, jedynie wtyczka w kierunku jazdy, ale na schemacie co wkleił miro jest on wtyczka do tylu..
potrzebuję schemat jak podłączyć dwie lampki które znajdują się za roletami przeciw słonecznymi powinny się zaświecić jak się lusterko od sunie a nie mam podłączonych ich
marcelinho, tutaj jest, poszukaj sobie
Załącznik 13679
Czy mógłby ktoś podesłać schemat wiązki przewodów która wchodzi z kabiny do komory silnika... Chodzi mi głównie, króry przewód jest od ABS.
Witam. Potrzebuje cały schemat instalacji PDC do a3 sportback 2.0 TDI 2005r bkd. Chce dołożyć ale muszę wiedzieć co skąd i gdzie dokładnie idzie
witam potrzebowałem bym schemat całej wiązki od drzwi kierowcy z z kolorystyką kolorów kabli do kolejności pinów w kostce wersja eu. nr. wiazki 8p3971035 oraz jak by ktoś miał schemat podłaczenia wtyczki fotela do kontrolki pasów by działała wtyczke w fotelu mam ale nie wiem gdzie ja wsadzic by to smigało
Witam potrzebuje schemat podłączenia oświetlenia boczków drzwi i lampek podsufitki które znajdują się za zasłonami przeciwsłonecznymi
tutaj kiedys wrzucalem schematy, powinno wszystko byc:
http://www.a3-club.net/forum/showthr...l=1#post905616