Jeśli chce ktoś rabat w sklepie internetowym 5% to kody rabatowe są następujące: crx5 lub civic5
Printable View
Jeśli chce ktoś rabat w sklepie internetowym 5% to kody rabatowe są następujące: crx5 lub civic5
halo!:D
wszyscy gadają o tym zawieszeniu na przod. Ja chcę wymienić na to http://www.mapet-tuning.com/sklep/po...di-p-3278.html
a co z tyłem? co tam na tył kupić? są też jakieś zestawy?
Ja powiem tak, z przodu mam założone powerfexy sprawują się super. Zastanawiałem się nad wymianą tyłu ale zostałem jednak przy febi bilstein. Powód - zawieszenie twarde i przenosi trochę wstrząsów na budę. ale pewnie za jakiś czas jak się rozwalą te febi to założę powerflexy.
Cały wywód przeczytałem i nie znaleazłem konkretnej odpowiedzi na pytanie jaką firmę w końcu kupić, napewno bede chciał kupić twardość 80 bo minimalnie komfort może ucierpieć a zakręty i tak idzie fajnie (Quattro). Może ktoś podać konkretną polecaną firmę i opowiedzieć jak sie auta sprawują po roku czy dwóch na poliuretanach? Mi zależy na większej wytrzymałości elementów gumowych zawieszenia bo auto rok w Polsce i z przodu już wszystko tłucze, a wkurza mnie to strasznie.
Daniel 86 na tył tez sa zestawy http://www.strong-flex.eu/index.php?...chk=1&Itemid=1
na tej stronce wszystko jest W razie wątpliwości szybko odpowiedza ci na maila
Kafarek
A Ty juz zmieniłes na Poliuretan? Bo z tego co pamietam to bałeś się że bedzie twardo :)
Poliuretany już są w domu. W poniedziałek mam wolne i się biore za założenie tych wynalazków. :):)
Nie chce zakładać nowego tematu dlatego napisze tutaj:
w zawieszeniu z tyłu w belce mam tuleje olejowe których życie już dawno dobiegło końca, pojechałem do ASO i kupiłem po numerze VIN tuleje, jak sie później okazało nie są to olejowe tylko zwykłe i na dodatek o 3mm większe od moich orginalnych, wróciłem do ASO i mówie grzecznie że to nie te że ja mam olejowe, a on mi pokazuje ETKA i że tu tylko jeden rodzaj do mojego auta jest i to są te króre mi dał i że 3mm to jest nic i że to można wprasowac bez problemu. No i teraz moje pytanie, powaznie da sie wprasować te tuleje? kurde 3mm to dużo jakoś sobie tego nie wyobrażam, dzwoniłem do InterCars i powiedzili mi odrazu że do mojego auta są dwa typy tuleji i że mają oba jak coś. Prosze o porade w tej sprawie.
z góry dziękuje