535 !!! a nie lepiej bylo za duzo taniej z opony.com ? ? za free dostawa
Printable View
535 !!! a nie lepiej bylo za duzo taniej z opony.com ? ? za free dostawa
Pewnie tak ale zależało mi na czasie, a poza tym to ja jeszcze "czeska" jestem w tych sprawach i dopiero się uczę, gdzie, co i jak... :oops:
to w koncu ktore hehe juz sam nie wiem continetal ts810 michelinki alpin czy moze good year 7
UG7 !!!!! goood year ultra grip nie ma sobie rownych !!! mnie nei stac ale ... bym bral jakbym mogl :/ wszedzie UG7 wygrywaja... :/ i strasznie dobrze ludzie je oceniaja nawet na opony.com maja 4.9 najwyzsza srednia... :/
Jezdziles na UG7 ? poza tym oceny na opony.com.pl sa w du... z palca czasto wyssane.Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Proxa
W tym roku jest nowa UG Performance i sadzac po tym jak wyglada bieznik moze byc rownie ciekawa.
Osobiscie nie jezdzilem wiec nie wydaje osadow ale podobno UG7 scieraja sie w mgnieniu oka. :roll:
[ Dodano: Nie 05 Lis, 2006 13:49 ]
3D byly juz dostepne zeszlej zimy i wiadomo bylo ze sa niezle... jednak cena byla znacznie wyzsza.Cytuj:
[ Dodano: Nie 05 Lis, 2006 13:51 ]
Ja woze ****... ale nie zawsze niunia i nie zawsze na dunlopach :mrgreen:Cytuj:
Ostatnio w ramach testu zrobilem 600km Roomsterem po trasach... i to qrde na letnich gumach :evil:
ja od 2 dni smigam na conti ts810 185/65/15 259zl.szt i sa bardzo fajne ciche na deszczu trzymaja elegancko.no ale jescze poczekam na snieg i zobaczymy jak sie spisza :D
ryba daj znac na pw albo na forum jak one sie srawuja bo sie zastanawiam, nad nimi albo nad Good yerami
narazie tylko na deszczu jezdzilem jest ok czekam na snieg :mrgreen:
wlasnie doszly do mniedzisiaj oponki jeszcze tylko zazucic na felusie i zobaczymy jak sie spisza :)
w koncu jakie kupiles :)Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matrix2006