-
no i lista stoi w miejscu...a juz mamy polmetek :P tak niewiele potrzeba do finalizacji akcji :P zeby mi sie znowu kasa nie rozeszla na *******y :P
-
Golfy też wchodzą w grę? Jak tak to zapytam kumpla, może będzie chętny
-
chyba problemu nie bedzie...podobno ostatnie wirusowanie odbylo sie razem z ekipa z VW...silniki przeciez sa te same :P no ale chyba najlepiej jak wypowie sie CS badz Admin ;) ludzie moblilizowac sie...bo mi mocy brakuje :P hehe . pozdroo
-
Panowie jest ktos zarejestrowany na forum VWGolf.pl ?? moze tam bedzie ktos zainteresowany grupowym wirusem....no bo wiosna sie zrobila pelna para...a my stoimy w miejscu ;/
Lista chetnych :
1. Piter(AS3)
2. Ziutek
3. jackq
4. jackq
5. gawrone (jezeli bedzie to kolo 10 kwietnia w gore... )
6.
7.
8.
9.
10.
-
Ja nie posiadam konta ale zalozy sie i zobaczymy co z tego bedzie:) jeszcze 5 autek:) i bedzie git:)
-
zarejestrowalem sie na forum VW i zapytalem czy sa jacys chetni na grupowego wirusa...zobaczymy moze ktos sie zglosi...napisze tez na forum czestochowy...moze ktos tez sie znajdzie... bo caly czas stoimy w martwym punkcie ;/ Panowie Wy tez cos podzialajcie ;) popytajcie...popiszczie na swoich miejscowych forach...bo przeciez nie mozliwe zebysmy nie mogli zebrac 10 aut chocby tylko z wojewodztwa slaskiego ;)
-
Gawrone i jak tam dowiedziałeś się coś nowego? są chętni? dalej panowie:) kto jeszcze chętny?
-
lipa ;/ ani na forum czestochowy ani na forum VW golfa cisza :(
Panowie / Panie ;) dopisywać sie do listy :) Wiosna jest wiec dajcie cos swoim niunią od życia ;) niech zaczeprna swieżego przypływu energii :D:P a nie tylko byście chcieli jezdzic :P
Lista chetnych :
1. Piter(AS3)
2. Ziutek
3. jackq
4. jackq
6.
7.
8.
9.
10.
-
i co panowie ?? dalej stoimy w miejscu...pytal sie ktos o cos ?? szukal ktos jakis chetnych ?? bo widze ze u Rogala jest jakas promocja na wirusowanie po 900PLN...myslal ktos nad tamta opcja ?? bo zero zainteresowania zeby robic wirusa w CompSporcie a ja juz tak chyba z miesiac temu pisalem ze jestem chetny i od tamtej pory mamy 5 aut ;/
-
zyje tu ktos ?? bo cisza jak nie wiem co ;/ mam jednego chetnego z forum VW golfa
Lista chetnych :
1. Piter(AS3)
2. Ziutek
3. jackq
4. jackq
6. Modry67 (forum VW golf)
7.
8.
9.
10.