ZILLION, no i dobry wybor :thumright:
Szkoda tylko ze w Wawie nie moge nigdzie kupic ori na tyl bo w ASO tylko na zamowienia i nie podaja terminu realizacji :evil:
Printable View
ZILLION, no i dobry wybor :thumright:
Szkoda tylko ze w Wawie nie moge nigdzie kupic ori na tyl bo w ASO tylko na zamowienia i nie podaja terminu realizacji :evil:
Mach, jak chcesz to Ci kupie w kraku i sie poczta wysle :) Dla mnie to no problem :mrgreen: Jak odbieralem to pytalem przy okazji o tyl i mowil ze na nastepny dzien bedzie :)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZILLION
Dzieki, jak bedziesz kupowal dla Siebie na tyl to daj znac, przeleje kase :wink:
super, i pasuja jak ta lala; co oryginal to oryginal
Mysle ze na Mikolaja sobie sprawie ew. najpozniej na gwiazdke. Jezeli Ci odpowiadaja te terminy to daj znac i napisz jaki kolor bo ja biore czarne :)Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mach
ja odebralem dywaniki z aso bełtowski i zaplacilem za przod 103 zl. sa to ori audi a od Twoich roznia sie nr katalogowym. moje maja numer 8L1 061 501 A 041 Twoje zdaje sie maja literke B zamiast A. w wygladzie roznia sie tym ze w Twoich widac te kołeczki montażowe bo maja dziury na wylot (chybe ze sie myle) a w moich nieCytuj:
tył kosztuje 70zl ale musze czekac okolo 2 tygodnie bo z Niemiec zamawiaja
oczywiscie ze czarne, takie jak pokazywalem na zdjeciu tylko na tyl (daj znac na PW przed wizyta w ASO to wtedy przeleje kase) dzieki :!: ori dywaniki rulez :mrgreen:Cytuj:
dzis lub jutro wkleje te dywaniki ktore ja zakupilem.
placilem 121zl + koszty 16.
ale mowie wam wypasik!!!!!!!!!
dam zdiecia to obczaicie :)
to jak narazie w aso bełtowski najtaniej ;) no i juz dzwonili ze mam do odbioru dywaniki na tył (mialo trwać dwa tygodnie a uwineli sie w 5 dni)Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fafik
hryszek, cyknij fotki jak dostaniesz. Ciekawe czym sie roznia od moich :?: bo to ze cena to juz wiem :P