Na nakładki szkoda kasy, kiepsko wyglądają i takiej samej, kiepskiej jakości, są.
Ja brałem obudowy InPro.
Printable View
Na nakładki szkoda kasy, kiepsko wyglądają i takiej samej, kiepskiej jakości, są.
Ja brałem obudowy InPro.
Zgadzam się z netesem, na nakładki szkoda kasy ja jak kupiłem te nakładki następnego dnia sprzedałem na allegro, wygląda to strasznie lepiej zainwestować w in-pro
to juz wiem co kupic :) dzieki za rady :)
Ostatnio, jak widziałem na czarnym i granatowym aucie obudowy (chrom) wyglądają super.
Przy moim kolorze auta chyba tak średnio by to wyglądało...
tez myslalem i wiem ze te najtansze z allegro mowicie ze kicha no a te in-pro sam nie wiem bo jeden pisze z was dobre nastepny ze nie... sam juz nie wiem...
tak jest in-pro wygladaja rewelacyjnie i tak samo zrobiłem jak mi wczesniej nakładki same przyszly Od razu poszły na bok
Na moim kolorze chyba też by wyglądało strasznie.
na srebrnym i na czarnym srebrne lusterka wygladaja rewelacyjnie ale tylko in-pro Drogie ale efekt jest
moze nie komplet ale przynajmniej na jedna strone:
http://moto.allegro.pl/item601888551...udi_a3_a4.html
Sam bym kupi? ale komplet. Jak s? to obudowy cale ma to przynajmniej jakis wyglad. Nak?adki z bliska odstraszaja.
Ostatnio widzialem czerwone a3 z chromowanymi nakladkami za 40zl z allegro beznadziejnie to wygladalo bo bylo widac na lusterku czerwien, tak wiec jesli ktos wpadnie na pomysl zakladania tych tandetnych nakladek to niech lepiej sobie odbusci albo dozbiera na kompletne obudowy