boczki obszywasz pod kolor u tapicera. Bede u siebie dopiero montowal, ale z tego co wstepnie sie dowiedzialem to bolce mocujace trzeba przespawac i delikatnie przerobic, skrocic oparcie
Printable View
boczki obszywasz pod kolor u tapicera. Bede u siebie dopiero montowal, ale z tego co wstepnie sie dowiedzialem to bolce mocujace trzeba przespawac i delikatnie przerobic, skrocic oparcie
to niestety nie moje ale jak najbardziej planuje takie fotele tylko z a5 s-line..Cytuj:
z tyłu tak jak to ma wszystko plbartek89 pod kolor siedzeń
Borys , masz jakies info odnosnie tej tylnej kanapy??
Koledzy wybaczcie być może banalne pytanie, czy kanapa i fotele z A3 Sportback bez problemów będą pasowały do 3D ? wolę sie poprostu upewnić u specjalistów przed zakupem czegokolwiek.
hehe moze i beda pasowac, tylko w jaki sposob chces wejsc do tyłu?
k... no fakt, składane siedzenia haha, sorry
Panowie i co z tym wątkiem kanapy z A5 do A3 ? ruszyło coś, są jakies szanse ? ktoś próbował ?
Ja próbowałem. Mam kompletną tapicerkę z s5. Przymierzałem tył i wszystkie bolce i mocowania są do przespawania bo są w innych miejscach i pod innymi kątami. A jeśli chodzi o przód to mam pytanie do kogoś kto jest dobry z elektryki. W fotelach z s5 mam po 6 kostek, a u mnie w a3 tylko 1 do poduszki. Jak to podłączyć?? Zna ktoś jakiegoś magika elektryka na śląsku co by to ogarnął? (aha...szyny pasują, tylko nawet nie byłem w stanie ich przykręcić bo wszystko w fotelach jest elektryczne i nie mam dojścia do dziur:/)
Mirku , jak sie nie myle te sa od S3 ( lub bardzo podobne ) a jak widac na zdjeciach sa skladane :)
http://www.ebay.de/itm/Audi-TTRS-Sch...item3cc8710083
nikt, nigdzie nie napisal ze nie ma takich skladanych
w moim sprzed trzech lat, na ktory odpowiadasz, pisalem o tym ze na amerykanskim ebayu mozna je czasem kupic w dobrej cenie, ale tylko w wersji do 5D Sportbacka, dlaczego ? ano dlatego ze wersja 3d w usa nie byla oferowana, taka ciekawostka
aukcje z niemieckiego ebay ktore wkleiles nie sa juz tak atrakcyjne cenowo, pomijajac ze od tamtego posta/dyskusji minely trzy lata i na rynku wtornym pojawilo sie troche takich tapicerek...
A5 tez wtedy nie bylo praktycznie, teraz nawet na allegro multum
ciekawa opcja sa tez fotele z leona Cupra 1p , tyle ze tez nie skladane
ma ktos istrukcje kufatec podlaczenia elektryki i grzania w a3? Mam fotele s5 do zamotowania i nie chce mi sie bardzo robic istalacji wiec pomyslalem, ze lepiej kupic z kufa wiazke do a5 i uzyc instrukcji od a3. Jedyne co moze nie pasowac to wielkosc pinow.
Jak myslicie? poratuje ktos istrukcja?