tu niby z regulacją twardości, mają półtora roku ale tego modelu który koleś podaje nigdzie nie mogę znaleźć ;/ chyba sobie odpuszczę
Printable View
tu niby z regulacją twardości, mają półtora roku ale tego modelu który koleś podaje nigdzie nie mogę znaleźć ;/ chyba sobie odpuszczę
Powiem szczerze, że nie wiem czy to to oznaczenie, ale jeśli model przednich amorów określa się przez oznaczenie 'ap02290' a tylnych 'ap80254', to mam dokładnie to samo. Ten zestaw, który kupiłem ja wcześniej jeździł na Golfie mk6 GTD.
czy ktoś może mi polecić jakieś dobre, ale używane zawieszenie gwintowane gdzie przy 19" 8,5 J nie będzie tył obcierał chodzi mi o zawieszenie do a3 8P sb, i jakich zawieszeń unikać oraz przy kupnie na co zwrócić uwagę, szukam zawieszenia i może mi doradzicie
To czy tył będzie obcierał czy nie zależy w głównej mierze od ET felgi i od opony, która jest na niej założona. Producent zawieszenia raczej nie ma tutaj większego wpływu. U mnie np. na AP skręconym na maksa, przy feldze 9,5J z ET33 i oponie 215 są obcierki o jedną ze śrub trzymających nadkole/zderzak
Ok, a ktoś poleci dobre zawieszenie, bo szukam a nie wiem jakiej firmy szukać, poleci ktos
Nie mogę podać przedziału cenowego bo po raz pierwszy chce zamontować gwintowane zawieszenie i nie wiem co kupić nie che majątku wydać ale ok 1000 zł co dobrego się kupi??
znajdziesz AP jest bardzo ok :thumbright:
a ktoś może coś powiedzieć o zawieszeniu gwintowanym firmy raceland czy warto??