za pomocą softu dedykowanego do staga :P
Printable View
Jezeli montujesz MATRIXA jest szybki i precyzyjny to proponuje doposazyc go w podgrzewacz bo potrafia sie kleic gdy sa zimne w szczegulnosci pozna jesienia i zima.
KME rekomenduje teraz do swojego Nevo matrixy właśnie i z nimi sprzedaje KIT, ciekawy czy byli swiadomi problemu?;) W każdym razie nie wiem czy jest drugi taki gwarant jak KME? :) Można nie mieć paragonu, wejść do nich prosto z ulicy (mówię o siedzibie na św. Tersy w Łodzi) z uszkodzonym sterownikiem a oni od ręki wymienią sterownik po numerze seryjnym :D
Nie wiem czy KME jest swiadoma problemu ale w swojej ofercie maja podgrzewacze do tych wtryskiwaczy :) jezeli chodzi o awaryjnosc KME to na okolo 900 zamontowanych diego wysypaly mi sie tylko 2 w ciagu 3 lat jeden mial wade fabryczna a drugi zostal zalany woda z mojej winy :) jezeli chodzi o NEVO to narazie zamontowalem jakies 300 szt. W jednym wysypal sie soft wystarczyla aktualizacja i smiga dalej. W swoim 3.2 DSG tez mam NEVO i Borysowi tez do pomaranczy zalozylem NEVO i jak narazie obie smigaja az milo.
matrix dobre ale jak pierdyknie to trzeba kupowac cala listwe. nie lepiej poszukac czegos pojedynczego? chodźby znienawidzone hany, nie uwazam ze sa az takie tragiczne
Kup kabel AC stag z ALLEGRO za okolo 100 pln a program jest dostepny na stronie AC za darmo.
- - - Aktualizacja postu - - -
osobiscie polecam wtryski polskie Blade + wgs24 akurat dla 1,8 turbo. sa tansze, mniejsze i szybsze od HANA.
Witam
ja również chce założyć instalację gazową w swojej A3 1,6
tylko nie za bardzo wiem jaką ??
Vengazo jaki zestaw polecasz?
Witam. Rozglądam się już za samochodem i instalacją do niego. W nowym roku planuję zakup i już rozmawiam z gazownikami :D
Co sądzicie o tej konfiguracji do 1.8T 150km?
STAG 300 ISA 2 + reduktor ACRO02 250 250 kM + wielozawór POWER 8mm + wtryskiwacz gazu ACW01 BFC + przewody gazowe 8 mm
CENA 2960 zł.
Pozdrawiam