szkoda, że nikt wcześniej nie napisał że odwołane, nie jechałbym na darmo :(
no nic trzeba czekać na kolejny termin.
szkoda, że nikt wcześniej nie napisał że odwołane, nie jechałbym na darmo :(
no nic trzeba czekać na kolejny termin.
Panowie - byłem na miejscu i przecież wiecie, że Patryk nie zrobił tego specjalnie. Siadł dysk z oprogramowaniem. Takie rzeczy sie zdarzają - trudno. Wiem, że jesteście zawiedzieni tak jak mój kumpel, który się napalił na wirusa jak szczerbaty na suchary. Ustalamy nowy termin dla dzisiejszej grupy.
PS: Wildzia pogadaj z Patrykiem kiedy można by zrobić dodatkowy termin - z góry dzięki za pomoc.
Dodatkowo ja się piszę na korektę programu - Patryk już ogarnął znany nam problem z BMN'em
Hamownia ogarnieta. Przepraszam wszystkich ktorzy sie dzisiaj zjawili ale niestety dzisiaj karty rozdawal Bill Gates ;-) Ustalcie sobie dogodny termin. Ja sie postaram dostosowac.
14-19 maj
startujemy na 14.05.2010
1. Dominator
2. Jacek_Z - Skoda Octavia 2007r. silnik: BJB - jeśli będzie za dużo chętnych Jacek wróci do terminu 7.05
3. ......
1. Dominator
2. Jacek_Z - Skoda Octavia 2007r. silnik: BJB - jeśli będzie za dużo chętnych Jacek wróci do terminu 7.05
3. Jardinho- Audi a3 1.9 TDi ALH 1998r
4...
ja odpadam nie dam rady sobie załatwić urlopu w najbliższym czasie :/ (chyba że coś się zmieni to będę informował).
Jeśli ktoś jest chętny to szybciutko - jest miejsce za Kamikadze.
Ja zobacze czy dam rade 14 ale wlasnie to jest glowny problem teraz - zalatwienie sobie ponownie urlopu.