Iron Man - na prawdę polecam :) Mi się podobało :) Przed chwilą obejrzałem szkoda tylko paru audiczek :P
Printable View
Iron Man - na prawdę polecam :) Mi się podobało :) Przed chwilą obejrzałem szkoda tylko paru audiczek :P
Iron Man kozak, polecam obejrzec jeszcze Hulka, fajna koncowka przy napisach
Znowu Stark, czyzby iron man vs. Hulk za 2 lata ?
yep
Polecam co ostatnio ogladałem:
-BABYLON A.D -akcja
-MIRRORS -horrorek
-GET SMART -komedja
Miłego ogladania...:-)
desperat, babylon w kamerze ogladac, to juz lepsza kamerka jest "bangkok dangerous"
eh ja sie slabych kopi nie tykam
"Miro" trzeba wiedzieć z jakich miejsc ściagac a apropo mojej wypowiedzi to raczej nie sugerowałem że "BABYLON A.D" w wersij CAM. oglądałem.Desperatem to mozliwe że ty jestes...:-)
tak oczywiscie, ty masz takie miejsca ze dvdrip jest babylon, yhm
nigdzie na scenie tego nie ma ale ty masz ok, ze swistakiem w sreberku w komplecie
Babylon wyszly dotychczas 2 wersje , jedna CAM , duga TS - czyli telesync, a prosciej kamera na statywie
Babylon.A.D.INTERNAL.TELESYNC.XviD-OPTiC 02.09.2008
Babylon.A.D.CAM.XViD-CAMERA 31.08.2008
wyszly jeszcze wersje :
Babylon.A.D.Xvid-NRG
Babylon.A.D.2008.TS.ENG.XviD.AC3-iNCOMiNG.bySlaiver
BABYLON AD TS XVID - STG
ale sa to wersje niescenowe, podrasowane wersje optica badz camery, dla tych ktorzy musza korzystac z emule czy innych torrentow
Tyle z mojej strony
A jesli Cie urazilem tym ze napisalem ze jestes desperatem łasym na nowosci kinowe i ogladajacym nawet kopie "kamery" to za to przepraszam.
END OT
Nic sie nie stało jest ok ,dostałem w paczce ze stanów film wiec ogladalem w prawie super jakosci wiec nie bylo tematu...szkoda oczu na kinówki krecone poniekat nieraz przez amatorów...pozdrawienia dla "Miro":-)
Miro aż luknąłem co u mnie na trackerze jest... ja jestem skazany na torrenta ale faktycznie mam tylko 2 wersje cam i TS :P a skąd Ty ciągniesz filmy? :D
torrent to porazka. p2m wymiata :D konkretnie p2mforum.info ;)