mi pasuje przyszły tydzień, po nowym roku to standardowo będę miał urwanie glowy w pracy
Printable View
mi pasuje przyszły tydzień, po nowym roku to standardowo będę miał urwanie glowy w pracy
Dzięki dla organizatorów i uczestników za spotkanie:thumbright:. U mnie po pomiarze na hamowni okazało się, że zakupiłem autko już zmodyfikowane:o. Po weryfikacji bezpieczeństwa zrobionych modyfikacji dla silnika ustaliliśmy z Patrykiem, że nie będzie stroić go o kilka dodatkowych kucyków. O konkretnych modach pomyślimy na wiosnę:cool:.
Pozdrowienia i podziękowania dla ekipy CompSport!
wklej wykresik kolego pi100let :)
sorki ale nie było mnie kilka dni a tu już po I turze wiedze, ja jestem nadal chętny ale już po nowym roku, na spokojnie, teraz świeta, remanenty wiadomo
Ja podtrzymuje Srode, czekam na info czy mam sie szykowac, musze dzwonic do firmy przed przyjazdem ?
a bylby dla Ciebei duzy problem gdy by termin zostal przesuniety na styczen? dokladnie mysle o np pierwszym piatku stycznia... Niby Chest sie odgraza ze bedzie mial urwanei glowy w pracy ale on ze Slaska jest i moze po pracy dojechac... a Jaczek i WLodek tez sa chetni na styczen i bylaby kompletna grupa na hamownie...
Szczerze wolalbym ten tydzien bo jestem wolny a wyjazd do was to calodniowa wycieczka, ale jesli wygodniej bedzie po nowym roku niech tak bedzie tylko nie jestem w stanie na dzien dzisiejszy powiedziec czy w pierwszy piatek bede mogl przyjechac. Gdyby to byl poczatek lub srodek tygodnia jak najbardziej w przeciwnym przypadku potwierdze swoja obecnosc na poczatku miesiaca
Kończe prace o godzinie 16:00, do której godziny miałbym sie zjawić w ten pierwszy piątek stycznia? Może udało by mi sie wziąć ten dzień wolny lub wcześniej urwać sie z pracy, ale tego nie jestem w stanie zagwarantować.