zgadza sie
Printable View
zgadza sie
Nie umiesz dodawać liczb? To co chcesz zakodować sumujesz do siebie i taką liczbę wpisujesz jako kodowanie.
PS. Jeśli Ty masz takie problemy może zostaw VCDS i inne zabawki ludziom którzy ogarniają. Sam posiedź dłużej w pracy zarób kase i daj innym zarobić. Tak chyba będzie najbezpieczniej.
Kolego Tyngi, dwa posty wyżej od Twojego masz moj wpis w ktorym pytałem o sposob kodowania. Tam masz wszystko super wyjasnione.
dzięki seth01 już ogarnąłem, a Ty IceMan nie musisz być taki arogancki...
Mam problem z podgrzewaniem lusterek. Instalacja jest podłączona do mat grzewczych na kablach jest zasilanie, lusterka nie grzeją ani po włączeniu tylnej szyby ani po naciśnięciu w gore pokrętła lusterek w pozycji 0. w module komfortu nie wyrzuca żadnych błędów auto mam od lata jeszcze nie wdrożyłem się na tyle żeby wiedzieć co jest dokładnie w samochodzie zainstalowane.
-jaki numer modułu obsługuje podgrzewanie lusterek
-Gdzie na śląsku mogę sprawdzić / zaprogramować lusterka
-czy po przedzwonieniu do Serwisu Audi podadzą mi po numerze vin czy lusterka powinny być podgrzewane.
-proszę o ewentualne porady co mam zrobić w tym wypadku, gdy w wracam z pracy opcja jazdy z oblodzonymi lusterkami jest niefajna :)
Bez zakodowania ich podgrzewania w sterowniku dzrwi nie będą działały, podjedz do kogoś z okolicy kto ma vaga i ci to na szybko zakoduje.
http://allegro.pl/audi-a3-8p-a4-b6-a...625695775.html
Mam podgrzewane lewe lusterko, w prawym mam pociągnięty kabelek ale lusterko jest zwykłe bez podgrzewania. Chciałbym wymienić samo lustro na grzane, ale tak żeby wyglądało jak oryginał. Lusterko z linku się nada? Czy ma inny kolor szkła niż oryginalne?
Witam Wszystkich!
Mam taką sprawę . Posiadam a3 8p sportback 2004r. Nie mam oryginalnie grzania lusterek ale są kable. Przejrzałem temat i wiem ,że wystarczy kupić wkłady z matami i zakodować dobrze i wsio gra. Teraz tylko w jakich blokach itd(błagam po kolei bo jestem laikiem jeżeli chodzi o VCDS, nigdy nie miałem z tym problemu , wczesniej używałem VAG com 311 do a4 b6). wiem ,że tzreba ustawić wartości w nastepujacych zakładkach ,tylko gdzie one są :P (jak krowie na rowie trzeba) :P
-> 42-Door Elect, Driver
-> 52-Door Elect, Pass.
Tylko teraz jakie wartości ,bardzo proszę o pomoc
Bardzo proszę o odpowiedź , Pozdrawiam! :)
klikasz w 'coding" i dodajesz odpowiednia liczbe, ktora podana byla nascie razy, nawet pare postow wyzej
Cytuj:
+0000032 = Mirror Heater installed