-
Jeszcze to mnie zastanawia, rysunek 3 samochodów. Po wciśnięciu nic się nie dzieje, to coś związanego z nawigacją, którą mam w FISie?
http://i.imgur.com/t0e4eYl.jpg
-
Chodzi chyba o omijanie korków czy cos takiego.
-
Mam pytanie - przy wyłączaniu ESP na komputerze pokładowym wyświetla się "ASR off" zamiast ESP. Na konsoli centralnej mam przycisk ESP, z fabryki według specyfikacji po Vinie wyjechał z ESP, nie wiem dlaczego wyświetla ASR. Czy można to zweryfikować VCDSem co jest uruchomione?
-
Krotkie przytrzymanie wylacza sie ASR, dlugie przytrzymanie wylacza sie ASR i ESP.
-
Czy to normalne, że spaloną żarówkę w prawym przodzie pokazał na FIS'ie a już jednej żarówki w tablicy z tyłu nie? Zastanawia mnie czy jest wszystko ok i np. tylne lampy będzie tak samo pokazywał jak pokazał mi ostatnio przednią?
-
Z lampkami tablicy tak czasami jest. Jeśli dobrze pamiętam są one na jednym obwodzie i dlatego nie sygnalizuje przepalenia jednej.
-
Kupiłem niedawno Audi A3 8P 2006r. Zauważyłem, że przy przekręcaniu stacyjki, nie świeci mi się kontrolka grzania świec. Gasną wszystkie jednakowo szybko z wjątkiem pompki i filtra DPS. Czkam więc na czuja pare sekund i odpalam. Zapala na dotyk. Jak jest u Was? Czy kontrolka grzania świec nie powinna pozostawać najdłużej i gasnąć jako ostatnia? Oczywiście nie uwzględniając ręcznego, aku i pasów.
-
Kontrolka grzania swiec zarowych nie ma nic wspolnego z faktycznym czasem jaki swiece grzeja.
-
W takim razie, jak długo mam odczekać po włączaniu stacyjki, zanim uruchomię silnik?
-