od serii swieca gorzej, ale jak zalozysz xenon to napewno bedzie lepiej
Printable View
od serii swieca gorzej, ale jak zalozysz xenon to napewno bedzie lepiej
Hej,
Sorka za odgrzewanie kotleta ale nie chcialem zakladac nowego tematu.
Zakupilem sobie poliftowe TYC'e i zestaw vertex od Tomka z forum. Po wstepnej przymiarce zauwazylem, ze moze byc problem z zamocowaniem zarnika do lampy poniewaz druciki nie chca sie zapiac bo obwod wokol podstawy zarnika ma spora srednice. I teraz pytanko do posiadaczy takiego zestawu. Jak mocowaliscie zarniki? Jakies patenty czy te druciki podginaliscie? A moze silikon? Ciekaw jestem jak to pasuje w ori. helli.
pzdr
P.S.
To pseudo szklo w tych TYC'ach to zwykly plastik. Ciekawe ile on pożyje w formie takiej w jakiej jest teraz :)
Proxa, byla o tym gadka na forum ze 8000K, to nie ma jazdy noca w deszcz bo nic za chorobe nie widac. Najlepiej bierz kolego barwe taka jaka jest w oryginalnych, bo fiolety moga troche tracac wiocha.
Sorry za odgrzewanie kotleta, ale mam do kupienia od znajomego za 280z? lampy. To kolega i mowi ze jak sie do jutra zdecyduje to sa moje :P CO o tym myslicie? Jak wiecie juz dobrze - nie znam sie kompletnie.
http://www.allegro.pl/show_item.php?...43024899#photo
za taka cene, to spokojnie sprzedasz jak ci sie nie beda podobaly albo sie nie sprawdza
dzieki, jak dojda i zaloze - dam znac :)
ja u siebie zamontowałem polifty TYC-a do tego xenon 8000 i jest rewelka, lampy nie paryją, ładnie wyglądają a xenon pięknie oświetla drogę, jeśli chodzi o kolorystykę to jest dobrze ale mogłby być większy lans, tzn może jakiś 10000
polecam 6000k