piotrek w polsce wychodzi tak samo za te kosmetyki dolicz przesyłke ze stanów i na to samo wyjdzie ja kupuje normalnie u przedstawiciela w polsce
Printable View
piotrek w polsce wychodzi tak samo za te kosmetyki dolicz przesyłke ze stanów i na to samo wyjdzie ja kupuje normalnie u przedstawiciela w polsce
Nie zgodzę się - też kiedyś stosowałem i efekt był moim zdaniem gorszy, opony bardziej błyszczały. Nie był też tak trwały - tutaj kilka ładnych dni powinien wytrzymać.
Nie tylko w PL. Wysoka marża jest na całą EU, w Niemczech te kosmetyki są nawet droższe. Może, gdyby zrobić dużą pakę, to cena wysyłki by zrekompensowała różnicę cen - o ile na granicy by się nie doczepili, bo nie wiem, jakie jest cło na tego typu produkty.Inna sprawa, że nie każdemu chce się czekać po kilka tygodni na taką paczuszkę.
A gdybym miał ściągać z US, to i tak brałbym zamiast tego Klasse All-In-One - wszystkie trzy 'kroki' Meguiar'sa w jednym, Amerykanie sobie bardzo chwalą.
uzx, dlatego proponuję się zebrać w parę osób, na pewno wyszłoby dużo taniej. może założę oddzielny temat, jacyś chętni powinni się znaleźć.
na granicy raczej by się nie przyczepili, ma się te swoje sposoby... ;)
Jak wszyscy tak chwalą to możliwe że i ja bym skorzystał;)
ha wczoraj były urodziny więc i trochę prezentów po pierwsze torba na kosmetyki Meguiars i kilka specyfików
może i ja bym sie zdecydowal można jakiś cennik :D
Pozdro,
No ja pewnie też bym się pisał na kilka specyfików :)
Ostatnio czyściłem klimatyzację pianką w aerozolu firmy CRC i mogę ją polecić, bo ma ładny, przyjemny zapaszek, koszta nieduże bo 400ml kosztowało 26zł więc warto profilaktycznie raz do roku odświeżyć klimatyzację :). Ponadto nabyłem też ostatnio środek do nabłyszczania, pielęgnacji opon firmy K2, ale nie w sprayu tylko w takim rozpylaczu (butelka jak z płynów do mycia okien) i muszę przyznać że fajna sprawa. Na pewno jest to fajniejsze rozwiązanie niż spray, tak że polecam :)