wsiadłem dzisiaj do samochodu kawka pięknie pachnie od razu pobudza człowieka.... cdn :)
Printable View
wsiadłem dzisiaj do samochodu kawka pięknie pachnie od razu pobudza człowieka.... cdn :)
California Colorado Cherry - uzywam praktycznie tylko tego, a pachnie dłużej jak 2 miesiące ;)
No moje majave mango tez niezle daje rade, tak wiec rowniez polecam :)
Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
Ja już w poprzednim aucie jeździłem z AmpiPurem Aqua. Dla mnie najładniejszy zapach i pachnie ponad 2 miechy :)
no właśnie też zastanawiam się jak spisują się ampipury?? ma ktoś jakieś doświadczenie co do zapachów??
no przecież Ci napisałem że jest OK :)
Ja mam z California Scents - Santa Barbara cos tam ... i zapach jest taki troche jak guma balonowa - dla mnie to sredni , za slodki .
O wiele lepszy new car niebieskie wunderbauma - a mialbym w tej cenie ze 3-4 takie choinki :/
Niestety na bemowo nie dotarłem, ale bede w Warszawie 11.Maja przez cały weekend wiec jak ktoś coś chce to śmiało pisać.
U mnie teraz pachnie truskawka od Marcusa i powiem Wam że to ciekawy miły zapach :-D
Ciekawym rozwiazaniem sa zapachy Chemical Guys który oferuje zapachy w atomizerze. Jest kilka zapachów, mi osobiście podszedł zapach pina colada.
Psika sie na np. dywaniki, wykladzine. Na początku 2-3 razy co 2-3 dni, a później wystarczy co tydzien w tych samych miejscach.
Opakowanie wystarczy na ok. rok czasu. Cena to ok. 45zł.
Opakowanie ma ok. 450mln, ja osobiście mam mniejszy atomizer i worze go w schowku.
Załącznik 9053