ja otworzyłem jako pierwszy zapach CS 'balboa cherry' i jest mistrzowski ;) pachnie jak mega wisniowa guma do zucia - polecam :)
Printable View
ja otworzyłem jako pierwszy zapach CS 'balboa cherry' i jest mistrzowski ;) pachnie jak mega wisniowa guma do zucia - polecam :)
Ile ludzi tyle opini ... ja w prezencie bratu dałem coronado cherry i jego żonie ten zapach tak śmierdzi że mu go schowała :) i gdzie tu logika :P ?
Nie polecam Desert Jasmin i Gardenia del Mar, zapachy ładne ale pachną tylko pod nosem. :thumbdown:
Polecam Cinnamon Apple - pachnie długo i ładnie. :thumbright:
Fajny i długotrwały z nowych zapachów AUTUMN BLACKBERRY ;) tak więc polecam :thumbright:
a czy ktoś uzywał CALIFORNIA SCENTS crystals?? nie wiem czy zamówić ten czy klasyczny
Wie ktoś może jaki zapach ma Celebration ? Zamówiłem z ciekawości i boje się otworzyć, teraz guma balonowa pachnie mi w aucie a jestem ciekaw tamtego zapachu :)
Te zapachy są dosyć mocne czy one pachną tak tylko w tle ledwo ledwo? W słowie mocne mam na myśli jak nowa choinka zapachowa np New Car czy ta czarna przez pierwsze 2-3dni :)
coronado cherry
squash blossom
jak dla mnie wybitne zapachy które pachną po 2-3 miesiace
pachna w tle bo to produkt wolnostojacy zapach wyczuwalny przy kazdym wejsciu do auta
Zamówiłem Coronado Cherry i New Cara dla znajomych zobaczymy co wyniknie :D
new car to porazka
ale jak sie nie czyta tego co ty napisane to jest lipa