jesli chodzi o inny silnik to narazie nie mam w planach zmiany silnika ale wszystko moze sie zmienic... jakbym zrobil glowice, wstawil kute tloki, wstawil wystarczajaco wieksze wtryski i icka to juz bym mogl przekroczyc prog 450KM
Printable View
jesli chodzi o inny silnik to narazie nie mam w planach zmiany silnika ale wszystko moze sie zmienic... jakbym zrobil glowice, wstawil kute tloki, wstawil wystarczajaco wieksze wtryski i icka to juz bym mogl przekroczyc prog 450KM
Zrobi sobie chłopak bezpieczny setup w okolicach 400HP i bedzie fun z jazdy,a i tak juz bedzie wprost mowiac zapier....
Turbo ma swoj potencjał i jak silnik bedzie zakuty,wieksze wtryski,IC itd...to moze uderzyc w takie cos
Ale tak czy siak auto bedzie robic swoje
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eatures=EXPORT
powoli i do przodu:) narazie te 350Km co sie cieszylem przez dwa dni mi wystarczylo i tak zostanie w tym roku... tak mysle:)
- - - Aktualizacja postu - - -
z reszta nie wiem , plany sie zmieniaja z dnia na dzien....
tak reniek myślę o vr6 nawet tym 2.8
Przy tym turbo i takich mocach to robi się wiertarka dołu w ogóle... I jeśli auto tylko do upalania to spoko ;)
Ja jednak wole 6 cylindrów dużo fajniej turbo by wstawało i auto jeździło większy zakres obrotów, a i koszta wcale nie większe
jak bym mial zrobic 2.8 czy 3.2 to bym sprzedal eske i kupil np auti tt 3.2 albo golfa 4 r32:) bo teraz juz sie nie oplaca wstawiac drugiego silnika...
a sprzeglo to najlepiej do radziwkowskiego ? jest tam taka opcja ze usztywnia dwumas , wzmacnia docisk i spieka robi..
robiłem u radzika i nie polece go. Poczytaj na racingforum, znajdziesz kogoś kto ogarnie sprzęgło albo kupisz gotowy kit
z radzikiem jest tak jak mu wyjdzie to jest ok ;) ale nie koniecznie musi wyjść
ja za takie pieniądze jak mu zapłaciłem juz nie bede podejmował ryzyka że może mu wyjdzie, jeszcze ten czaaaaaaaaaas oczekiwania.