Ja dziś wymieniłem tarcze + klocki hamulcowe z przodu :) teraz przyjemniej się śmiga :)
Printable View
Ja dziś wymieniłem tarcze + klocki hamulcowe z przodu :) teraz przyjemniej się śmiga :)
A ja zakupiłem wygłuszenie komory silnika a do tego wymiana zużytej skórzanej kierownicy na stan o niebo lepszy i mieszek biegów...
ucałowałem ją w kierownice:)
A ja kupiłem tuleje na wahacze. :D
Wypolerowana dzis przez lakiernika na lustro :D
Ja dzisiaj z zewnątrz i wewnątrz posprzątałem i w nagrodę, że nie marudziła zatankowałem. A jutro na wycieczkę do Tomaszowa zabieram :D
A ja moją siostrze do pracy daje, aaaa niech zaszpanuje :P bo dzisiaj auto sprzedała swoje :P. Nałożyłem opony na felgi zimowe ;)
mycie + usuwanie smoły z lakieru + woskowanie uffffffff i wreszcie można wypić piwko ...
Kupiłem u kolegi Franc czujnik położenia wału, od razu Ada pali na dotyk:!: Dzięki kolego ;)
Umyłem, zatankowałem, przegoniłem :D
A na dzisiejszej liście rzeczy zrobionych dla audi jest tak:
- mycie
- tankowanie full
- sprzątanko w środku
- kontrola płynów
- uporządkowanie audio w bagażniku
- i najważniejsze przyklejenie naklejek klubowych :D
Umyta ręcznie i pasta tempo też ręcznie...:p
Jutro fotki i na sprzedaż ;)
Wczoraj pomalowałem zaciski z przodu na czerwono :)
Zatankowana... odkurzona... :)
Przegoniona 220 km :) i zatankowana :)
Wymieniłem ręczny bo coś z "ząbkami" było nie tak i nie chciał "łapać"
W końcu założyłem tylną półkę bo od zakupu jej nie miałem ;P
Wymieniłem w garażu łączniki i gumy stabilizatora. W końcu nastała błoga cisza :D
ja jutro wreszcie wyjadę swoją na "lans" do pracy :) została wypucowana, wypolerowana i od 2 tyg stoi pod blokiem :)
Dmuchalem w oponki i zatankowalem...mialem jeszczu umyc ale coz...skoro tak leje nie bylo sensu.
dzisiaj oddałem moja kochana A3 do lakiernika 3 dni bez autka:/
Sciemnilem Szybke na klapie bagaznika !! Jest GIT! a bedzie jeszcze lepiej bo zmienie folie na bocznych szybkach na ciemniejsza...
No i w końcu zagościły u mnie ORI polifty na przedzie ajjj :D Aż zyskało na wizerunku :P
Jutro kolejna dawka roboty, tzn. położenie podkładu jak i farby na felgi, czyt. renowacja felg z oponami zimowymi czyli pakiet zimowy :P
Dzisiaj dałem jej wolne i jeździłem autem kumpla :)
Dzisiaj była wymiana łożysk tył, tulei wahacza, drążek kierowniczy i ustawianie zbieżności. :D
wymieniłam żarówki ;-)
Ja również żarówki wymieniłem na zwykłe z Philips`a +30% lepsze światło niby tam pisze :P Oczywiście H1 ;)
Dodano:
Również żaróweczki z przodu wymieniłem :)
Wymieniłem czujnik cisnienia oleju,odkurzyłem ,zatankowałem po brzegi na mycie juz brakło czasu...
Zszedłem do garażu, pogłaskałem po kierownicy, poklepałem po daszku i powiedziałem "Wiem że boli.. ale już niedługo Śnieżku, wytrzymaj, a znów będziemy swawolić po opolskiej.." :( To już 2gi tydzień..
furka wyczyszczona i wyszykowana na dzisiejsza sesje :)
Pozdro,
Kupiony i zamontowany silniczek tylniej wycieraczki odrazu lepszy widok:)
moja wiolcia dostała nowego oleja i nowe radyjko z USB!! precz z CD!!!
"myju" i "piju" + nowy zapach, zobaczymy jak się sprawdzi :)
wymiana oleju+filtr
pasek rozrządu, napinacz, klocki i tracze tył.
uff
łożysko przód, ale jeszcze jedno czeka na wymianę
porządnie wymyta :) łącznie ze 4 godziny zeszło :)
sie okaże ;)
ja tez swoja umylem ale nie az tak jak Vince :P teraz tylko zatankowac i zabieram ja na tance :D
wyczyscilem ladnie uszczelki przy drzwiach i wd-40 je przesmarowalem, co by sie ladnie drzwi otwieraly jak mrozy przyjda :)
umyte sreberko :)
Do pełna - 50 litrów Vpower Diesel.
podniesione zawieszenie i zimowe koła :D
Zalane do pełna i umyta na błysk. :D
Zalana pod koreczek V-Power + mycie i odkurzanko :D
Zalana po pełna :)
Felgi stalowe na zimę odnowione, pomalowane w czarny mat :P
Listwy boczne progowe pomalowane w czarny połysk 8)
Mycie + Nowe smrodzidło :)
Myjnia+sprzątanie+ tankowanie:)
Moja niunia została umyta ,nawoskowana,odkurzona i zatankowana pod korek...