Piątek 27.09 Katowice - Żory - Żywiec ... niedziela 29.09 powrót
Piątek 18.10 Katowice - Wrocław ... poniedziałek 21.10 powrót
Printable View
Piątek 27.09 Katowice - Żory - Żywiec ... niedziela 29.09 powrót
Piątek 18.10 Katowice - Wrocław ... poniedziałek 21.10 powrót
Potrzebuje przetransportować szafkę BHP o wymiarach
- szerokość 60 cm,
- głębokość 50 cm,
- wysokość 185 cm
Waga pewnie to z 10kg - taka szafka na ubrania robocze
Potrzebuje ją przywieź do Bełchatowa, znalazłem 3 sprzedawców którzy oferują takie szafki na Allegro:
Warszawa
Wrocław
i Śląsk (Katowice lub Ruda Śląska)
Niestety kurier wychodzi naprawdę sporo, więc szukam alternatywnego i tańszego transportu
13 grudnia trasa Katowice - (A4) - Krapkowice - Prudnik - Głuchołazy
15 grudnia trasa powrotna
W okolicach 20 - 23 grudnia będę jechał na trasie Katowice - (A4) - Krapkowice - Prudnik - Głuchołazy
26 grudnia Głuchołazy - Prudnik - Krapkowice - (A4) - (A1) - Żywiec - ... - Żywiec - Kęty - Oświęcim - Imielin - Katowice
Szukam kuriera na trasie Gniezno - podkarpacie, małopolska lub lubelskie
Warszawa - Toruń
23.12.2013
płońsk-wawa-siedlce w poniedzialek wieczorem, 26albo 27 powrót
24 grudnia:
Świdnica -> Wrocław -> Katowice -> Jaworzno
W drugi dzień Świąt trasa odwrotna...
Wybiera się ktoś w najbliższym czasie w trasę Bydgoszcz - Warszawa, lub do miejscowości w okolicach Wawy? Mam tv do przetransportowania. Info proszę na PW
Trasa Szczytno- Bytów wyjazd dzis powrót poniedzialek
Szukam kuriera który przewiezie błotnik przedni do passata b5 z Kielc (od klubowicza Albertk89) do warszawy lub okolic, stawiam porządną flachę :D
Szukam kuriera który przywiezie z Katowic dwa fotele kanape i 3boczki do Warszawy Radomia lub lublina stawiam 1litr Finlandii :)
Potrzebuję odebrać małą paczuszkę ze Zduńskiej Woli do Warszawy.
Może ktoś będzie "leciał" tą trasą?
Kontakt na PW
piątek 17.01 około 17 trasa Katowice-Krapkowice-Prudnik-Głuchołazy ... 19-tego powrót (mogę coś zabrać)
Szukam kuriera który przywiezie z Katowic dwa fotele kanape i 3boczki do Warszawy Radomia lub lublina stawiam 1litr Finlandii
Ktoś może robi jutro trasę Bydgoszcz-Trójmiasto potrzebuję pilnie z Bydgoszczy pewnej przesyłki do jutra wieczór. Jeżeli ktoś jest w stanie proszę kontakt.
W sobotę około 9 trasa Katowice - Wieluń, a wieczorem powrót (jak coś mogę coś wziąć) :cool:
jutro z rana trasa mikołów > wyszków, auto pełne
i z powrotem też jutro wyszków > mikołow auto puste
Piatek szczytno-bytow Powrot
Niedziela
Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
robi ktoś może w najbliższym czasie trasę Wrocław-Kraków? ;)
jedzie ktoś w najbliższym czasie przez Mińsk Mazowiecki w kierunku Lublina ? potrzebuję odebrać małą paczkę 20x20cm
koło weekendu jakby ktoś robił kurs Busko Zdrój - Łódź to chętnie się dogadam:)
W piątek w godzinach przed południowych Katowice - Kraków ... powrót Balice - Katowice około 23:30
nieaktualne
Śmiga ktoś na trasie
Kielce - Kraków
Kielce - Katowice ?
Witam ktoś jedzie w trasę kraków-mazury ????
Będzie ktoś może jechał w tym tyg lub następnym Radom-Wawa ???
22.02.14 Chrzanów - Mielec
W okolicach 28/29 marca trasa Katowice - Krapkowice - Prudnik - Głuchołazy i 30go powrót
18 marca Katowice - Częstochowa - Łódź - Włocławek - Kwidzyn
19go powrót
7 marca - Jaworzno-Kato-Ustroń
9 marca - w drugą stronę
Bagażnik wolny ;)
14.03 Katowice - Wrocław i 16go powrót
11.03 Rybnik ----> Radom -----> Rybnik, pusty samochód
Z Krakowa do Wrocka ktoś leci?
24.03 Katowice - Toruń (26.03 powrót) - auto puste póki co
16.03 Kraków-Katowice 2razy tam i spowrotem,4os w aucie ale bagażnik wolny :-)
Jutro trasa Katowice - Żywiec (3 os. w aucie, nie wiem jeszcze którą drogą) ... w niedziele powrót (2 os. w aucie)
Ponawiam pytanie do klubowiczów. Czy ktoś może na dniach wybiera się z Krakowa do Wrocka lub do Wrocka przez Kraków?
Ktoś przez przypadek może robi trasę Jasło-Gdańsk/Gdynia/Sopot albo okolice obu tych miast, potrzebowałbym transport foteli ;(. Oczywiście dogadamy się ;)
Jedzie ktoś w najbliższym czasie Trouń - Katowice? (4 felgi 16'' do przewiezienia)
nieaktualne
Wybiera sie ktos w trase Gorlice (obok Jasla) - Slask? Zaplace za fatyge ;) do przewiezienia podsufitka ze sloneczkami slupkami itd.
Czwartek 24.04 trasa Jaworzno - Katowice - Wrocław - Wolfsburg (wyjazd wczesną godziną)
Niedziela - powrót
Mogę coś wrzucić do bagażnika
21.04 Kostrzyn nad Odrą-Zielona Góra-Wschowa
22.04 Wschowa-Leszno(lub Głogów)-Wrocław
Panowie czy wybiera się ktoś może w najbliższym czasie z Warszawy do Kalisza bądź Wrocławia? ;) mam do przewiezienia paczkę, w zamian oferuję porządną flaszkę ;)
A kiedy to jest w najbliższym czasie? :) ja pewnie w przeciągu miesiąca powinienem się we wro pojawić:)
Zmieniam trochę zapytanie:
Jedzie ktoś w najbliższym czasie Toruń - Katowice, Toruń - Wrocław, Toruń - Opole, Toruń - Częstochowa? (4 felgi 16'' do przewiezienia)
19.05 Katowice - Warszawa (21.05 powrót) - auto puste (o ile nie pojadę pociągiem )
30.06 Katowice - Warszawa (02.07 powrót) - auto puste (o ile nie pojadę pociągiem )
Szukam kogoś kto będzie leciał z Krakowa do Warszawy bądz okolic. Szyba czołowa do przewiezienia, oczywiście odwdzięczę się należycie.