-
Koledzy,odnieście sie proszę do sytuacji-jakie znaczenie na zakładane felgi miałoby obnizenie zawieszenia...Wtedy wejdą szersze?,większe?,czy wręcz odwrotnie??Jak to wygląda?
Dzieki
-
Witam panowie ważne pytanie właśnie mam jechać po felgi do 8p i są ta 19" 8j szerokości i et 35 pytanie czy uda się założyć i czy nie będzie obecierac będzie autko siedziało na gwincie lub sprężynach -45 są to ori felgi tzw eslajny :)) a wiec chyba powinno pasować ? Co o tym myslicie tak pewnie było pisane ale zbieram się juz do wyjazdu po felgi i nie wiem czy jest sens !?
-
Kolego przeczytaj tytul tematu w ktorym piszesz od poczatku do konca. Sam tytuł.
BTW. Oglądałem dziś felgi 18x9j et52 i caly czas mam obawy ze to bedzie trzeć :(
-
Właśnie dlatego pytam pisze poniżej 35 i pytam czy włącznie z 35 czy nie .... Trochę mnie był wkurza bo większość felg ma niskie et....
-
dmdash jest parę setów nawet na forum z 9j et52 i nie było problemów.
Nie kojarzę żadnego z 18 ale w 19 ma tak chociażby Sampler, Lukk i Hebe.
Tapatalk
-
-
Trochę nie typowo, bo chodzi o Passata b5fl.
Felgi ATS DTM Competition (tak przynajmniej wyglądają i mają oznaczenie ATS) mają 18 cali, 8 i 9,5 j szerokości. Niestety nie znam et, ale wydaje mi się że jest jedno dla rozstawu 5x112.
Przypuszczalnie et dla 8j wynosi 65 a dla 9,5j 73.
Czy to będzie trzec? Jakie ewentualnie dystanse?
Nietypowo, ale może ktoś będzie wiedział, z góry dzięki :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Oponki to 245/45 :-)
-
18"
et 38
szerokosc 7,5j
opona 225/40
zawieszenie ambition - 16mm
bedzie drapać z przody i z tyłu? :confused:
-
Problem dotyczy A3 8p gwint vogltand .Planuje upchnąć na przód 18/9.5 et33 prawdopodobnie będzie to wystawało 2 cm poza błotnik.Pytanie brzmi-Czy sam camber załatwi sprawę?.
-
Witam
Mam pytanie co prawda dotyczace 8v quattro s-line jakie felgi kupic
8.0 18" et 43 czy et 50 seryjnie jest 7.5 cala 18 et 51
Bo naczytalem sie o 8p a o 8v nie ma za duzo na forum?