ja tez juz czytalem ze od czwartku z komputronika mają, ja czekam aż u mnie w Plusie pojawi się na stanach magazynowych i działam w tej sprawie :D
Printable View
ja tez juz czytalem ze od czwartku z komputronika mają, ja czekam aż u mnie w Plusie pojawi się na stanach magazynowych i działam w tej sprawie :D
też czekam, aż cena trochę spadnie choć mam nadzieję, że niedługo wprowadzą odpowiedz HTC na tego samsunga :)
samsungi dostają szybko po tyłku wiec warto poczekac, ja nie wiem czy wytrzymam :D mam teraz awaryjnie n97 mini i telefon nawet nawet ale w ten ekran to bym siekierą palnął z checią...
ale tak jak wspomnialem, jest on tylko przejściowo ;)
edit:
sprawdzilem, galaxy s2 jest juz na stanach magazynowych, wiec chyba rusza w Polsce dystrybucja.
to ja go chcę :P ostatnio częściej korzystam z Pawła SGS'a niż ze swojego HTC, z którego jestem mega niezadowolona :) muszę się udać do Playa bo wykonanie połączenia lub dodzwonienie się do mnie graniczy z cudem :(
Wiolka
trzeba było dolożyc na desire :)
ja jestem z niego bardzo zadowolony :)
z normalnego uzytkowania pare tel dziennie jakiegos tam pasjansa czy inna gra i troche neta czas baterii ok 60 godzin tak sie dobrze składa ze 2,5 dnia i wieczorem trzeba go ładować
z zasady nie wydaję dużych kwot na telefony :) później tego żaluję :D ale trudno..będę musiała ukraść SGS'a :D
wiolka teraz SGS 1 dostaną po cenie ;) ja niebawem w przeciagu miesiaca albo sgs1 albo sgs2 ;) uważam że oba dobre (z n8 i e7 się wyleczyłem po krotkiej zabawie z nimi).
Ja mam iPhone 4 od wrzesnia i jestem bardzo zadowolony.
Nie musze nosic kamery ze soba, iPhone robi zdjecia w b.dobrej jakosci, filmy w HD nagrywa i wyswietla.
Muzyke zawsze mam przy sobie, bo jest w iPhonie.
GPS mi nie jest potrzebny, wyciagam iPhona i mam. Rowniez dziala jak chodzisz na piechote.
Ma bardzo silna lampe LED, wiec lezac pod autem, lub wieczorem po imprezce wracajac ciemnymi sciezkami, mam latarke :)