może Przemo Car ????
Printable View
może Przemo Car ????
zdecydowanie Przemocar, ogarnie Ci wszystko czego dusza zapragnie. 3" + dp 3" + kat 100cpsi + 2 puchy ~2,5K.
Słyszałem wiele wydechow od PrzemoCaru ale żaden nie był cichy.
Jego fachowości nie podwazam, bo na pewno gość jest ogarnięty ale coś mi się wydaje, że jakosciowo MG jest znacznie lepsze.
Mój największy problem to właśnie głośność, a wlasciwie warunek jej braku ;)
Przedzwonię, zapytam. Pytanie nic nie kosztuje...
Dzięki za podpowiedzi
Zrób więc same dp i resztę wydechu zostaw w serii ;) ewentualnie na 3 tłumikach coś musisz zrobić jak chcesz cicho
Tak też nie będzie dobrze...
Jak już mam w zarysie stage3+ to seryjny wydech nie da tyle, ile chcialbym żeby było.
Można dywagować czy chce auto do streetu, dla kresek, czy bezpieczny setup do jazdy...
Na pewno 340KM mnie nie urządza. Albo grubo albo wcale, ale z klasą.
Nie chce by za kazdym wyjazdem z domu zona sie budziła czy sąsiedzi w oknie stali :P
Pozatym auto będzie bez jakichkolwiek oznaczeń i taki cichy sleeper to też dobra opcja :)
Jedyna opcja dla ciebie wydech z regulacja głośności dostajesz pilota i jak chcesz masz cicho a jak chcesz szybko to nie masz cicho
Gumiś, tych wydechow z regulacją tez się nasłuchałem w comp sporcie i zaden z nich nie był cichszy od mojego MGz systemem zmiennego ciśnienia, a mój poprzedni wydech znów, nie był za głośny ale cichym go nazwać nie mogłem. PAT
To już nie wiem masz wysokie wymagania :) czy może jakimś audio filem jesteś
Robisz wydech z katalizatorem i rurą 2,75 cala na dwóch dużych tłumikach. Może być nawet bez klapy. Jak poprosisz w MG o bardzo cichy wydech to taki dostaniesz.
Mój kolega miał w GTI VI wydech od MG cichszy niż seryjny.
Słyszałeś wiele wydechów, żaden nie był cichy BO NIKT NIE CHCIAŁ TAKIEGO WYDECHU.