-
Pisząc pierwszy post tyle co wiedziałem to napisalem . Dziękuję Ci sarin serdecznie za odpowiedź ;)
-
potrzebuje nr wtyczki do podświetlenia klamek z audi A6C5 mam diode z jej obudową ale nie mam wtyczek i ich potrzebuje a nie znam nr tych wtyczek
-
-
Witam, nie wiem czy już to było czy nie, ale potrzebuję numeru części sprężyny zwrotnej sprzęgła... najpierw sprzęgło się lekko zapadło potem nie mogłem wrzuć biegu a gdy poszperałem ręką wypadła owa sprężyna a pedał działa normlanie bez zarzutów i wszystko gra... jak się domyślam sprężyna padnięta. Jakaś pomoc?
-
Potrzebuje numer wiatraka od klimatyzacji () 8P AZV 2.0 TDI
-
Witam , potrzebuje pilnie nr tego przewodu na zdjęciu. Idzie za silnikiem gdzieś , ma 5 otworów i jest metalowy. Wycieka mi przez niego płyn chłodzący.
http://i58.tinypic.com/2m79g5w.jpg
-
Siwa
dla 1.8 agn 06A 121 065 E
-
Witam. Potrzebuje numer lub informacje o zamiennikach dla wezykow hamulcowych elastycznych. A3 8p 1.6 BGU
-
Witam.
Jakie są numery o-ringów wtryskiwaczy i numery gniazd wtrysków (to chyba te "miseczki" wkręcane w kolektor pod wtrysk)
silnik AUM 2001 rok vin: WVWZZZ1JZ2W254840
Dziękuję.
-
Hej,
Potrzebuję numeru piasty przedniej dla A3 8p Vin WAUZZZ8P09A084814. Z góry dzięki