Monik, gusia, Yelon - dziękuje za życzenia :)
Przecinas - dzisiaj ja tobie życzę wszystkiego co najlepsze, no i tej 6 w Toto-Lotka
Printable View
Monik, gusia, Yelon - dziękuje za życzenia :)
Przecinas - dzisiaj ja tobie życzę wszystkiego co najlepsze, no i tej 6 w Toto-Lotka
Brewka rosnij nam duzy :) sto lat z bananem na buzi::)
Nie podoba sie?
100 lat !
przycinas wszystkiego najlepszego !!! Sto latek i nie zapominaj o balansiku:shaking2:
Pozdr.
sto lat, sto lat .... :) Przycinas!!! :):) zdrówka, spełnienia marzeń, nieustającego balansiku :):) buziak taaaaaaaaaaaaki duży :)
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...... (Strażaczku szykuj więcej tego urodzinowego bimbru)
*gsx_katana - dziękuje - na dzień dzisiejszy pragnę kolejnego OP(bo tęskno za Wami... bardzo za tymi co pamiętali ) marzenie jest zawarte w życzeniu Strażaka :) dbam o zdrowie tzn. nie licząc rannego wdychania ropniaka przy odpalaniu :) o pozytywnym zakręceniu nie mogę zapomnieć bo zmusza mnie do tego poranny balansik :)
*kamilkow - senks - mam nadzieje ze moja osiemnastkę wyprawimy w zakręconej przyczepie :) heheh w wiosce pomarańczy i cynamonu :)
*Strazak - senkiuł:p - dzisiaj mam 6 w totka i otwieramy legalna fabrykę A3 bimbru :) aaaa no i wykupuje ośrodek 2 cioci i 2 kuzynek :) przecież musimy gdzieś balować :P
*wildzia - fenkiuł - za życzenia! no i masz !przebudziłem się chwile po 24...po urodzinach i juz rośne !ehhh tylko szkoda ze brzuch rośnie mi jak taksówkarzowi na postoju!starość nie radość :D
*(A)rturo - marlboro (juz wyczerpałem swoje słówka w języku angielskim) hehe dziekuję - staram się żeby wszystko się podobało ale wiesz jak jest
http://images47.fotosik.pl/206/536e925c8e6312ce.jpg
nie można wszystkim dogodzić ps. nie ma to jak życzenia szyfrem :)
*wlodek - tumoroł :) Ty zaczarowany biwakowy kapeluszy!100 latek z Wami a balansik to moje sniadanie :)Włodziu biwakowy sąsiedzie! zaraz wygrywam 6 w totka i wciągam Cię w bimbrowo, strażakowa wytwornie bimbru:)....czarek będzie naszym testerem :)
*Żanetka - no i na koniec zyczenia od największej smieszki biwaku :)tu żeby podziękować musze wyszukać jakiegoś turbo słowa Atrzykiuł:) przez tego wielkiego buziaka nie wiem co odpisać :D hehe
****DZIEKUJE !!!
Oczywiście podziękowania i mój poziom angielskiego jest na poważnie heheheh ! senks,senkiuł,fenkiuł,marlboro,tumoroł - to mi się zebrało na podziękowania tą wieczorową porą :)
Przycinas, ja rowniez podlaczam sie do zyczen i najlepszego Ci zycze:)
Przycinas, pozytywny człowieku ;) spóźnione najlepszego dla Ciebie! rośnij duży :D
ooo daaaamn! Strażaku 100 lat...
I moja ulubiona Brewka się wczoraj zestarzała :D :* ja Ci życzę...szybkie spotkania ze mną :lol: a tak na serio to zdrówka i jeszcze więcej zakręconych pomysłów :D
...spóźnione ale szczere...
Szymon kolego:) spóźnione ale najszczersze życzenia i jeszcze 2x więcej lat przed Tobą:)
Marcin też wszystkiego najlepszego i do szybkiego zobaczenia:D