Ja ostatnio myślałem czy by np. nie można się podpiąć bliżej tj. do lampki wewnętrznej bo przecież zapala się po otwarciu każdych drzwi :D
Printable View
Ja ostatnio myślałem czy by np. nie można się podpiąć bliżej tj. do lampki wewnętrznej bo przecież zapala się po otwarciu każdych drzwi :D
A czy te kable od tych czujnikow nie ida wlasnie na przod tak zeby mozna bylo podlaczyc wszystko z przodu w jednym miejscu?W a4 w prawym przednim slupku zaraz przy nogach pasazera pod maskownica slupka sa kostki i tam sie to podlacza.U mnie jest tam kilka kostek ale ktore piny to juz nie wiem do czego sa
Żeby to najprościej sprawdzić trzeba pobawić się miernikiem i odszukać, który pin jest od których drzwi.
Panowie powiedzcie mi posiadam Audi A3 8L polift licznik full fis dzisiaj załozyłem sobie radyjko RNS-D wiązki sam sobie dorabiałem i tutaj moje pytanie czy podpiecie 3 pinów załątwi sprawe i na fisie bede mi sie wyswietlac informacje o stacji jaka aktualnie gra czy musze uzyc tunera czy cos innego ??
Przepraszam źle zrozumiałem. Te kable idą na przód są w wiązce przy lewym słupku tak jak nogi kierowcy nie pamiętam dokładnie co do kolorów ale chyba cienki brązowy z żółtym paskiem jest ich kilka albo cienki brązowy z białym paskiem kontrolka 12V krokodylek podpinamy do plusa i badamy podejrzane przewody najlepiej jak ktoś pomaga(czyli zamyka i otwiera poszczególne drzwi) na przewodzie w chwili otwartych drzwi ma być masa.
Jak się zdejmie maskownice słupka jest dobry dostęp po tej wiązki.
Rozebralem wszystko i pod maskownica mam cztery wtyczki .Od gory brazowa ,czerwona ,niebieska i zielona.W zadnej z nich nie moge znalezc odpowiednich kabli.
Panowie wybaczcie jezeli niedoczytalem, ale gdzie sue wpiac przy klimatronicu zeby miec wskazanie temperatury na zegarach? Bo dokladanie drugiego nie ma sensu. Z tego co pamietam z b3/b4 to ten klimatronic ma wyjście na zegary
tap