czytam i czytam o tym sgs2 i czekam na niego w sumie, a co do taba to mialem okazje sie pobawic i super sprawa, chyba ostatnio jakis up androida byl do nowszej wersji :)
Printable View
czytam i czytam o tym sgs2 i czekam na niego w sumie, a co do taba to mialem okazje sie pobawic i super sprawa, chyba ostatnio jakis up androida byl do nowszej wersji :)
w Polsce jeszcze nie mam 2.3 na tab:/
a czyli to samo co sgs1 :/ zjarany jestem na tego sgs2, ale sgs1 tez nie pogardze :) a ty Bartek masz teraz taba na dluzej czy racze na chwile? Te taby to fajny gadzet, przyszlosciowy temat :) a na moto xoom jest honeycomb, a tu nawet gingerbreada nie ma :/
dostałam propozycje od Orange i nie wiem na jaki telefon się zdecydować - biorę pod uwagę tylko smartphone
oto propozyszon
Samsung Avila z GPS
Samsung Galaxy Mini
Samsung Wave 723
Samsung Omnia Pro
Sony Ericsson Xperia X10mini
Sony Ericsson Xperia X8
co poradzicie?!
thx
doti
Avili podziękuj od razu :) straszna lipa.
Z tych to bym brał Wave, bo całkiem niezły fonik + dobry wy¶wietlacz ;)
Poza tym ja kupuję fona z qwerty, pełen dotyk u mnie nie zbyt dobrze się spisuje ;P
ja aktualnie działam z Nokia C3, która ma wła¶nie qwerty :) i nie chce zmieniać, ale skoro proponuj± to ja się zajmę jako¶ tym telefonem :P
Nie mogę znaleĽć posta, w którym kto¶ polecał jaki¶ fajny program do pisania smsów. Bo na moim HTC WF, który tak na marginesie nie jest dobrym smartphonem ( dzięki Wiolka za polecenie ;););), żarcik taki ) pisanie smsów to jaki¶ straszny wyczyn. Może kto¶ mi przypomnieć nazwę tej aplikacji do smsów???
ciezko cos wybrac, ale x10 mini pro ma najlepsze z nich parametry. Avila to stary telefon i do tego zaden smartfone, a nie masz moze w dobrej cenie do wziecia samsunga galaxy ace? Moj kolega przedluza umowe w orange z tym telefonem i to jest dobra rzecz :D
galaxy ace jest ale za 549pln - nie mam zamiaru wydawać kasy na telefon , bo ten mój ma dopiero ze 3 miesiace