Minimum 38 żeby nic nie obcieralo.
Tapatalk
Minimum 38 żeby nic nie obcieralo.
Tapatalk
Okej, a zapytam jeszcze o taką rzecz, jeżeli przy 8Jx18 ET muszę mieć najlepiej 45-47 aby ładnie to siadło wizualnie do błotnika i nic nie przycierało to jak sprawa się ma do 7,5Jx18? jakie ET będzie potrzebne aby zachować wygląd jak na 8J?
Tak jak pisałem, ok 38. Każde pół całą szerokości to zmiana et o ok 6 mm
Tapatalk
PamaB podziękowania za pomoc :) orientujesz się może czy zakładając 8Jx18 et 47 nie będzie kozy na zawiasie Ambition (-15mm)? Ewentualnie gdybym założył springi -30mm to dobrze to będzie "leżeć" ? Ciężko mi fotke ogarnąć na takim zawiasie i feldze o takich parametrach :)
Według mnie do 18 juz by się te -30 przydalo. Leżeć nie będzie, ale będzie ok ;)
Tapatalk
Czesc aktualnie mam felgi 17/et 56/ 7.5 przy oponie 225/45r17 chcę kupic jakies na lato ale nie wiem jakie beda najlepsze. Szukalem z et 56 ale nie jest ich duzo. Jakie rozmiary będą optymalne by nic nie tarlo?
Parę postów wyżej to samo pytanie było. Zadaj sobie ten trud i przeczytaj.
Tapatalk
Tak sie składa, że czytałem kilka stron ale dla pewnsci wolałem napisać. No ale nie ważne.
Więc felga z et minimum 43 i 7,5j bedzie ok pod opone 225/45/17 i nie bedzie nic obcierało? Pytam bo nie ogarniam rozmiarow felg( w tym jestem glupi hehe) i wole zapytać by nie kupic a później żałować żę auto będzie obcierało przy pełnym obciążeniu. A aukcji jest pełno z felgami aż w glowie się kręci od nich.
Będzie ok
Siemka , panowie miał ktoś 9.5 et 40 z tyłu ? duzo wystawało ? Prosze o pomoc :) a3 8p