a po co do zamoscia chcesz jechac?:)
Printable View
Dobra, wezcie mi naswietlcie sytuacje! Skad ja mam wiedziec gdzie, kto urzeduje?! Dawno z Wami wodki nie pilem i wypadlem z obiegu!
wiec ja mieszkam na zoliborzu, do Lorka mam 30 km. Lariusek na targowku:)
Larius, wez kamerke:) nakrecimi filmik z mojej pierwszej wycieczki;) o ktorej chcecie jechac?
Sebek, ja jestem za tym zebys jechal nawet bez dowodu! 50zl gapowego co najwyzej! Kradziez nie byla przeciez zgloszona. A jak masz umowe kupna sprzedazy to lac na to! :) Trzeba posmigac. Ostatnio weekend!
Powiedzcie mi koledzy (bo już mnie nosi), ile obecnie trzeba czekać na prawko po zdaniu? Bo właśnie we wtorek udało mi się zdać i teraz nie wiem jakie są widełki czasowe...
ja dwa lata temu czekalem ok 9 dni ale jezdzilem juz z kwitem o zdaniu egzaminu :-)
to zależy od miasta, ale jakoś od tygodnia do dwóch
Nawet nie od miasta. Mój kumpel, który zdawał 2 dni przede mną czekał ponad 20 dni a ja około 9. W każdym razie możesz sprawdzić status na stronie https://www.kierowca.pwpw.pl/ i jak pojawi się status "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne" to znaczy, że prawko jest już wbite do systemu i w razie kontroli policja ma info, że posiadasz prawo jazdy, czyli można dostać najwyżej mandat 50 zl za brak dokumentów.