spoczko:thumbright:
Printable View
spoczko:thumbright:
jak masz androida 2.2 to np w smasungu s1 i s2 wystarczy przytrzymac boczny przycisk i jest tam funkcja "tryb sieci danych" jak ja wylaczysz to nic nie dochodzi, mms-y rowniez, oczywiscie tez nie wyslesz
apndroid o ktorym juz pisalem w tym temacie, bardzo dobry, mozna ustawic zeby nie przepuszczal nic z netu a tylko mmsy
czasem potrafi zawiezc na czyms nowszysm niz 2.1
mozna tez recznie wejsc do ustawien APN w konfiguracji telefonu i je zwyczajnie powylaczac
w androidzie 2.3.3 jak chcesz wył±czyć używanie sieci komórkowej do transmisji danych to wystarczy odznaczyć w menu 'Sieci zwykłe i bezprzewodowe' opcję 'Sieć komórkowa
hmm, mam 2.3.3 na S2 i za cholere nic takiego nie widze...
w ktorym miejscu to jest ?
ja mam desire s i tu jest w ustawienia->sieci zwykle i bezprzewodowe i masz opcje sieć komórkowa, odznaczasz checkboxa i już:)
czy kto¶ nosi galaxy s i9000 w jakim¶ pokrowcu? ma kto¶ na szybce folię? nie wiem czy sens jest co¶ takiego zakładać, ale braciak mój, który miał sgs'a mowi, że klapka z tyłu się szybko ¶ciera ;)
Klapka z tylu sciera sie szybko. To fakt. I rysuje sie mocno. Z przodu przez miesiac nosilem bez folii... To byl blad. Folia jest jakas potrzebna. Kupilem taka przyklejana elektrostatycznie i jest cacy.
pokrowiec widziałem na galaxy mini, w mojej opinii lipa:) za to folię polecam, poliwęglanowe s± cienkie i praktycznie niewidoczne na telefonie, a przy tym można tanio kupić na allegro (warto kupić od razu parę sztuk bo przy zakładaniu łatwo je popsuć)
dzięki za info, bo mysle nad jakim¶ silikonem na obudowe tyln± ;)
mialem od nowosci na S1 (i9000) folie na wyswietlaczu, zada markowa, zwykla chinska BlueStar za 5zl w hurcie, bardzo dobrze sie sprawowala, tyl sie wycera, ale tyl-klapke mozna dokupic po taniosci. tak czy tak telefonu drozej nie sprzedasz raczej.
na S2 (i9100) tez kupilem folie, postanowilem kupic cos dobrego i zainwestowalem 20zl w 3M, niestety folia jest marna, po stopniowym nawet naklejaniu, odtluszczeniu wyswietlacza i tak zostaja pecherze, ktorych sie nie da usunac-wycisnac, lipa..
potem dopiero komentarze zaczalem czytac na allegro ze te folie sa marnej jakosci...a bardzo drogie
teraz kupie znowu jakiegos bluestara za 5zl. po tylnej w S2 nic nie widac, natomiast same boki telefonu trzeba uwazac na monety,klucze itd