A co myslicie o radiu SONY DSX A30 ?? Czy Pioneer MVH-150UI ?
To nie ma byc zadne super wypasione cudo, ma grac czysto i w miare ladnie podbic bas, poki co na seryjnych glosnikach audi..
Ew. cos innego, lepszego do 200zl..
Printable View
A co myslicie o radiu SONY DSX A30 ?? Czy Pioneer MVH-150UI ?
To nie ma byc zadne super wypasione cudo, ma grac czysto i w miare ladnie podbic bas, poki co na seryjnych glosnikach audi..
Ew. cos innego, lepszego do 200zl..
Witam. Jestem od tygodnia szczęśliwym posiadaczem S3 z 2001. Chciałbym rozpocząć budowanie audio. Czy ma ktoś z Was wiedzę jaka średnica głośników jest w drzwiach? Domniemam że 13 ale nie mam pewności. Pytanie nr 2: czy ktoś montował 16?
hedi , pod 16 trzeba przerabiać tapicerkę, albo robić komory, w zależności jakie przetworniki chcesz zastosować i jaki efekt uzyskać. rozwiązania z linku wyżej nie polecam.
można też walczyć z 13 , w dobrze zrobionych drzwiach, niektóre 13 odpowiednio zasilone i pocięte robią robotę
Dzięki bardzo. Duża modyfikacja. Przemyślę.
- - - Aktualizacja postu - - -
hehepack, w związku z dużą ingerencją będę kierunkował koncept pod 13. Dobry i dobrze zestrojony wzmacniacz plus skrzynka w bagażniku, kable i wygłuszenie powinno swoje zrobić, tak przynajmniej miałem w mojej VTi. Co masz na myśli pisząc odpowiednio pocięte?
Witam zastanawiam się nad wymianą głośników + kupieniem sub'a i wzmacniacza. Radio już kupiłem nie jest to jakieś super wysokiej klasy radio. Zwykły przeciętniak Alpine UTE-72BT. Koszt jaki mogę przeznaczyć to +/-1,5tyś zł. Proszę o doradzenie co kupić.
Jaki glośnik 20cm wybrac do skrzyni 8l closed. Zastanawiam sie nad:
Hertz ES200
Rockford Fosgate Punch P1S4-8
Excursion SX1-8S4
Może poradzicie jaki wzmacniacz dobrać do głośników Morel Tempo 6 grających obecnie pod wzmacniaczem Audisona vr209 (2kanały) oraz pod radyjkiem Alpine cda 7894???
Przymierzam sie również do kupna głośnika Udimension el-s804 20 cm do zabudowy w nadkolu czy jest to dobry pomysł?
Nie chciałbym wyrzucić kasy w błoto a zrobić dobry zestaw.....