Kwesta gustu:) Autko musi mieć fajny kolor do takich lamp moim zdaniem
Printable View
też jestem zdania, że to trąci agro stylem
Koledzy ogromna prośba:) zakupiłem ori xenon od a3 i tu niestety przykra niespodzianka, otóż prawdopodobnie żarniki się powoli wypalają i lampy nie świecą tak jak powinny;/
Możecie doradzić mi jakie żarniki mogę zakupić i ewentualanie podeślijcie linki z danym produktem do mnie. Będę wdzięczny... Mam wyjazd w piatek i koniecznie muszę zrobić te lampy bo bezpieczeństwo jest na 1 miejscu:) dzieki pozdro. Aha i jeszcze jedno... jeżeli to możliwe to niech żarniczki będą w miarę w rozsądnej cenie:)
ja najczęściej spotykam philips albo osram
philips d2s
lub osram d2s
barwa swiatla jest tylko jedna 4300k takie polecam lecz to juz cena 100zł za 1 szt
taniej hid 6000k
Takie mam pytanie. Musze zmienić żarniki, bo teraz hidy mam na drogowych, a chce mieć na mijania. Także teraz zastanawiam się czy po prostu kupić tylko odpowiednie żarniki czy lepiej cały zestaw. Waham się dlatego, że obecne przetwornice strasznie zakłócają mi radio CB. Ktoś jest obeznany i wie co robić, jakie przetwornice najlepsze, żeby chociaż zmniejszyć te zakłócenia? Ogólnie w mazdzie 626 nie miałem tego problemu.
ja u siebie miałem zestaw m-tech i nic mi nie zakłócało, w sumie zestaw mi jeszcze pozostał po mojej a3
Cze??! Mam teraz za?o?one Sonary, co ledwo ?wiec?, na zar?wkach H1 + H1. Jedna prawie nie ?wieci lampa, druga ?wieci ledwo, nie wiem czym t spowodowane, ale wczoraj na allegro kupi?em to: http://allegro.pl/show_item.php?item=1321895965 Czy to dobry wyb?r??? Podobno FK to ca?kiem niez?a firma kto? nawet napisa? ?e ?wiec? w skali 5/6 ale ja wam bardziej ufam, jeszcze mog? odwo?a? wysy?k? jak by?cie mi obrzydzili, ale wygl?daj? na takie jak ORI tylko czarne z ringiem, no i do tego FK a nie TYC czy DEPO... Powiedzcie co?;)
Ringi to sa dla bmw, a najlepszym zamiennikiem z tego co tu czytam jest TYC/DEPO.
Pokusił bym się o stwierdzenie, że jedynymi zamiennikami są TYC albo DEPO, a FK z tego co patrze na stronie producenta sprzedaje lampy DEPO, http://www.fk-automotive.org.uk/websale7/FK-Daylight-Design-headlights---fit-for.htm?Ctx={ver/7/ver}{st/3eb/st}{cmd/0/cmd}{m/websale/m}{s/fk-automotive/s}{l/English/l}{mi/20-0102/mi}{pi/6410197/pi}{type/abhsuche/type}{po/1/po}{sf/%3Cs11%3EAudi%3C/s11%3E%3Cs12%3EA3%20(Typ%208L)%3C/s12%3E%3Cs13%3EHeadlights%3C/s13%3E/sf}{p1/2bf708e541c7987b1dd31e236df5eb6e/p1}{md5/a72ea3eafa51c28d084411e0409ba0ee/md5} jak się powiększy zdjęcie, to na kloszu widać logo DEPO (ale do tego doszedłem dopiero teraz)