-
tak klapa otwierana elektro zamkiem, rocznik 2002 8D0. Nowe info zamykać zamyka centralny zamek tylko że nie otwiera i chyba w tym tkwi problem. Nawet jak otworze drzwi pasażera to kierunki wariują. Podejrzewam że pompka jest z alarmem i coś nie gra tylko co. Dodam że jak chce otworzyć samochód pompka nie pompuje a przy zamykaniu pompuje jak ta lala
-
-
no właśnie a co. to jest ten vag ? doczytalem że ten problem miał też gość z elektrody, niestety temat pozostał bez rozwiązania. ciekawi mnie czy z moim problemem poradzi sobie jakiś elektromechanik czy trzeba będzie szukać pompki "c"
-
Co ci dokłądnie padło w starej pompce? Wirnik się rozsypał czy elektronika padła? Bo to ma znaczenie, jesli wirnik padł to zamień dobry wirnik z nowej pompki do starej i zamontuj tą C i po problemie. A jak chcesz więcej info to popytaj gości z Bielska czy Ci nie zvagują pompki (podepną pod kompa) może pokaże jakieś błędy.
-
niestety to drugie elektronika padła cała zalana. A w tym bielsku to o kogo chodzi dokładnie serwis czy jakieś machery od elektroniki ?
-
wejdz na temat spotów Bielskich i zapytaj chłopaków czy nie możesz podjechac na spota, może Ci pomogą i podepną Cię pod Vag. Spróbuj jeszcze dwa razy otworzyc samochód zanim pociagneisz za klamke, a tak pozatym Ty masz wkładke zamka w drzwiach pasażera?
-
tak mam wkładkę zamka w drzwiach, i teraz pytanko nie powinno być ? Bo nie orientuje się mam ją dopiero parę miesięcy i nie siedzę w temacie za bardzo.
-
skoro to rok 2002 to chyba nie powinno być, przynajmniej ja sie z taką wersją nie spotkałem, ale poczekam, aż danio napisze bo w Anglikach napewno jest z prawej zamek, ale za to z lewej nie ma :>
-
Jesli to z anglika to kodowanie pompki trzeba zmienic.
Poza tym czy kluczyk w ogole zostal zakodowany do nowej pompki???
To ze dziala klapa to nic nie znaczy bo przekrecasz kluczyk.
Ta pompka faktycznie ma alarm ale to spowoduje tylko ze bedzie blad w vagu i nic wiecej.
-
faktycznie kluczyk nie został zakodowany. Rozmawiałem z gościem na allegro co ma te pompki c tylko że cena ponad 400 zł trochę mnie blokuje, pomijając to mówił że nie ma takiej opcji żeby mi to działało i być tu mądry.