Az sprawdze dzis tych Transformersow, chociaz 2 mi sie srednio podobala...
Printable View
Az sprawdze dzis tych Transformersow, chociaz 2 mi sie srednio podobala...
Ja tez. Uderzam do Feminy. Tam maja w czwartki tanie bilety. Ktos zainteresowany?
Chcialem w miedzyczasie uderzyc na spota. Zobacze jak to wyjdzie.
Transformers 3 - wkoncu obejrzałem :P fabuła - taka tam bajka :) walka dobra ze złem :P, efekty - robia całkiem dobre wrazenie :) troche dlugi - fakt... ale całkiem pozytywny film. Poszedlem z nastawieniem na efekty, nie na fabułe etc... Zastepczyni Megan Fox "daje rade" :)
Ja polecam BEZ SMYCZY(Hall Pass) z Owenem Wilsonem dobra komedia.
http://www.filmweb.pl/news/FOTO+Nowy...+serialu-75608
No to czekamy na nowego Spartacusa :) (Premiera: Poczatek 2012r) szkoda ze bez Andiego...
Można ściągnąć wersję 720p i obejrzeć z kompa na np. 37" TV :P co do napisów to w większości filmów ściąganych są duże niedociągnięcia i po przekręcany sens zdań oraz wyrazów, trzeba się uczyć języka ;]
Polecam serial Game of Thrones (produkcja HBO) - trochę fantasy w czasach średniowiecznych ;d
Władcy Umysłow - calkiem dobry film :) troche jakby Matrixa tam bylo :) POLECAM
Pierwszy Raz - byłem w kinie na przedpremierze, ale wytrzymalem 30min i wyszedlem :mrgreen: nie polecam...
Sex Story - taka tam amerykanska komedyjka, bez rewelacji ale da sie obejrzec :)
Pan Popper i Jego Pingwiny - familijna komedia, nie wiedzialem ze takie dzwieki wydaja pingiwny :mrgreen:, szkoda tylko ze z dubbinigiem
Larry Crowne - Uśmiech Losu - lajtowa komedia z Henksem i Julka :P z kobieta mozna obejrzec :)
To chyba tyle :]
aa i ogladał moze ktos "Rodzina Borgiów" ?? Warte obejrzenia ?
The Shrine - w sumie nie najgorszy film :) myslalem ze bedzie jakas "kupa" ale da sie obejrzec...
Dobre teksty "Polaka" :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=wUoIX9-rdO0
ogladalem ostatnio polskie komedie ( ze tak zażartuje :P )
Wojne żensko-meska i Jak sie pozbyc cellulitu? jesli ktos ma jakies 3-3,5 h niepotrzebne to moze obejrzec ale jawiem jedno - dosc polskich komedii przez nastepne 10 lat :P