Printable View
Cytuj: Oryginalnie napisane przez pablo_85 eeee, a ten co prowadzi to czasem nie jest miomichal:D:D szlifier bo ci dzisiaj lagi odwrotnie poskładam :D:D:D:D
Cytuj: Oryginalnie napisane przez malik A widzisz tam R1? :> ehhh no rzeczywiscie, nie przyjrzalem sie ;) sorki mio :D:D
Cytuj: Oryginalnie napisane przez pablo_85 ehhh no rzeczywiscie, nie przyjrzalem sie ;) sorki mio :D:D dzisiaj zrobimy z twojej SV'ki taki wynalazek :D
Cytuj: Oryginalnie napisane przez >sebek< a co wlodziu z Twoim prawkiem? W przyszłym sezonie...;)
Cytuj: Oryginalnie napisane przez włodek W przyszłym sezonie...;) to idziemy razem na kurs?:D
Będę tesknil... Aż się łezka zakrecila...
Koniec sezonu?
Cytuj: Oryginalnie napisane przez monik Koniec sezonu? Ja tam jeszcze jeżdżę :)
Cytuj: Oryginalnie napisane przez LORK Będę tesknil... Aż się łezka zakrecila... Przepraszam ze ciesze sie Twoim nieszczesciem...;):P ale mi cala droge mordka sie cieszyla:D:P
Cytuj: Oryginalnie napisane przez >sebek< Przepraszam ze ciesze sie Twoim nieszczesciem...;):P ale mi cala droge mordka sie cieszyla:D:P Hehe słyszałem po głosie żeś szczęśliwy :) Było dzis jeżdżenia albo w nocy?poszalalej jeszcze?