-
sprzęgło klimatyzacji
witam
mam pytanie czy poszlo moze komus sprzeglo klimatyzacji kiedys i z jakimi kosztami to sie wiaze, bo niestety w sobote postanowilem skorzystac z ladnej pogody i wyprobowac czy mi klima dziala i podzialala, ale tylko kolo 1 min i sie sprzeglo rozlecialo doslownie, z gory dziekuje za pomoc
-
tak, mi poszlo koszt czesci z robocizna 500zl. objawialo sie tym ze na wlaczonej klimie przy zejsciu z obrotow silnika cos zaczynalo terkotac pod maska. naprawa prosta kazdy serwis ktory robi klime powinien dac rade
-
Samo sprzegielko to koszt kolo 150zl
-
150 zl to nawet nie tak duzo, balem sie ze wiecej, dzieki wielkie za informacje, a obiawy mialem identyczne
-
momo nie wiem skad ty wzieles te 500zl ja za wymiane calej sprezarki wraz z napuszczeniem klimy placilem 1000zl. Sprzeglo mozna kupic juz za jakies 150zl a wymiana trwa jakies 30min. Oby tylko na sprzegle sie tobie skonczylo :-)
-
Cztery miesiace temu płacilem 240 zł z robocizna :)
-
150zł nowe sprzęgiełko i moja robocizna :)
-
Przykladowa aukcja;
http://allegro.pl/item587875624_sprz...a_audi_a3.html
Z tego co pamietam to wlasnie mozna chyba samemu wymienic
-
Przepraszam, jeśli zadam trochę głupie pytanie, ale nie jestem jakimś znawcą jeśli chodzi o samochody.
O co chodzi z tym sprzęgłem klimatyzacji? W jaki sposób można je uszkodzić? Od czego to jest uzależnione?
Szczerze to nie wiedziałem nawet, że klimatyzacja ma jakieś sprzęgło.
Z góry dziękuję za wyrozumiałość.;)
Pozdrawiam:thumbright:
-
sprzęgło klimy
witam
właśnie się dowiedziałem że nie ma na wałku sprzęgła klimy
pytanie jak sprawdzić numery tego co się rozleciało?