Pojawił się problem ponieważ nie pali czasami na jeden cylinder(pierwszy), wymieniłem świece oraz uszczelkę pod pokrywa zaworów bo lalo się do świec cewki zostały sprawdzone są dobre.Kompa podłączyłem i żadnych błędów, może wiecie co może się stało.
Printable View
Pojawił się problem ponieważ nie pali czasami na jeden cylinder(pierwszy), wymieniłem świece oraz uszczelkę pod pokrywa zaworów bo lalo się do świec cewki zostały sprawdzone są dobre.Kompa podłączyłem i żadnych błędów, może wiecie co może się stało.
polecam sprawdzic przewody zaplonowe,mozliwe ze jest gdzies pekniety w przewodzie i raz styka a raz nie.niestety nie idzie zamienic przwodow z 1 cylindra na 2 wiec bedziesz musial pozyczyc od kogos
Kable wysokiego napięcia? ściągnij plastikowe osłony i wieczorem jak będzie ciemno czy przy uruchomionym silniku coś iskrzy.
ale ja nie mam przewodów tylko cewki
jak to nie masz przewodow?od cewki do swiecy idze przewod zaplonowy dokladniej 4 sztuki,nie slyszalem o innym polaczeniu swiec i cewki,czy modulu zaplonowego.
1.8 T ma cewki bezposrednio na swiecach. Kable sa w 1.6 i 1.8 bez turbo o ile sie nie myle
w takim razie zwracam honor,nie jestem znawca wszystkich A3
pewnie cewka niedomaga