Jak myslicie jaka firma zrobi to najlepiej w mojej esce??
Printable View
Jak myslicie jaka firma zrobi to najlepiej w mojej esce??
idź tam gdzie robiłeś program....wtedy poprawke softu po modach powinieneś mieć za free.
pzdr
w VTG powiedzieli 6 tys...troche duzo
nie troche tylko bardzo dużo no ale kolego...masz funkiel nówke S3, niesądziłem że to stanowi problem :wink:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piątuś
to w takim razie ciężko mi powiedzieć kto Ci to zrobi bez tworzenia problemów, musisz podzwonić po firmach (Unitronic, CompSport....) i sie dowiedzieć co i jak. Wiem że Poniedziałek pisał już programy do 2.0T, także może spróbować.
Pozostaje ci jeszcze oczywiście Eltec i Maciek Grabowski (choć ten ostatni to nie wiem czy by chciał sie za to brać :P )
Gdybyś potrzebował kontaktu do kogoś z w/w to napisz, wpisze Ci tutaj.
pzdr
No tak jak czapu mowi :) Musisz podzwonic :) Tylko pamietaj ze przewaznie kazdy powie Ci inna cene jak uslyszy S3 2007 :D Co innego gdyby uslyszal S3 1999 to wtedy cena bedzie mniejsza :) Takie prawa rynku, kogos stac na takie auto to ludzie przyjmuja ze wywalic na cos prawie dwa razy wiecej to nie jest problem dla takiej osoby :)
Nie jest tak oczywiscie wszedzie ale ja spotkalem sie juz w kilku miejscach z innym patrzeniem na klienta...
jak ktoś umie zrobić w S3 2002 to zrobi i w S3 2007...nie ma problemu, tak jak pisałem, popytaj, podzwoń, moze poszukaj jakiś gotowych zestawów na forge motorposrt albo ebay?
pzdr
Piatus ja bym to zrobil w Mapteku w Poznaniu tam chlopaki nawet sterowniki haldex robia i znaja sie na rzeczy. Chociaz specjalizuja sie w STI i EVO.
Jest tego troche, szukam dobrego rozwiazania od paru miesiecy. Z dolotem jest problem bo najlepszy bylby CAI tylko przy takim rozwiazaniu woda moze dostac sie do silnika a to jest problem.Cytuj:
Oryginalnie napisane przez czapu
Co do wydechów:
1. Supersprint
2. Miltek
3. Zapomnialem nazyw firmy ale pod warszawa polska firma robi wydechy na zamowienie w dobrych pieniadzach.
4. MTM
5. Oettinger
3. MG Motorsport? Eltec?
a o Carbonio nie myślałeś?tylko tam chyba jakieś niehalo z przepływomierzem jest... :roll:
pzdr
[ Dodano: Pon 26 Lis, 2007 18:20 ]
to też nie jest zły pomysł :thumleft: cztery łapy w STI'ach i EVO ładnie ogarniają....Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gr1zly
dzieki za podpowiedzi...chyba zdecyduje sie na projekt jakiejs firmy...moze maptek...
pzdr..
jeszcze jedno...
z doświadczenia wiem że lepiej robić wszystko od początku do końca w jednej firmie...lepiej dla auta, dla Ciebie i dla Twojego portfela. Jeśli zdecydujesz sie na Maptek to moduj ta auto od początku do końca, w ten sposób można uniknąć problemów i nieporozumień że "tamten zrobił źle i dlatego nie wyszło" :wink:
pzdr