Co myslicie o chromach na lusterkach, ciemne A3 ;] ciemny granat !!
Printable View
Co myslicie o chromach na lusterkach, ciemne A3 ;] ciemny granat !!
tez sie nad nimi zastanawia, ale jeszcze mocno walcze:P narazie pasuja mi moje lusterka pod kolor auta....wiec narazie zostawiam
Jak widzisz glosy tu sa rozne;)
JA mysle ze to zalezy od ogolnego konceptu auta.
Na niektorych ladnie wyglada a na inny nubsko. Kolor auta tez tu ma znaczenie.
Ja ogolnie jestem wielkim fanem chromu i mam tez juz pare elementow chromowych na/w aucie (m.in. lusterka, trzymanko tablicy rej., na zegarach, zatyczki do spryskiwaczyz xenonu i i i )a bedzie ich jeszcze wiecej...
Ale pamietaj wybor nalezy do Ciebie! :wink:
hanluk, wiem ze ostatecznie ja zdecyduje ale chcialbym poznac opinie innych A3 maniacow :) moze jednak najpierw bym przyciemnil szyby 35% wszystkie oprocz front no i chyba wezme sie za to jak bedzie cieplej bo teraz mi audunia pokazywala -21 (brrr) cud ze odpalil moj dieselek a mial troche problemy za 1 razem.
Wlasnie a propo zimowego odpalania pyt. do dieslow czy dodajecie jakies uszlachetniacze do ropki czy ufacie stajii ze daja zimowe paliwko ?
Wirdzi sz tu są już kwestie gustu.Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wother
Ja bym sobie nie zrobił bo mi szczególnie sinie podoba ale też nie rpzeszkadza.
Odnośnie elementów "tunngu" to tyle gustów ilu ludzi.
odnosnie lusterek chromowanych to zaznaczylem ze moga byc, wszystko zalezy od danego przypadku - ale ogolnie wole jednak malowane w kolor nadwozia albo zrobienie ich na czarno jak w samochodach do wyscigow plaskich (moga byc tez pomaranczowe :wink: )
ja nie leje - zaufalem stacji ale wiem ze w pogotowiu u mnie w miescinie tez nic nie dolali i po drodze w karetce paliwo im zamarzlo :shock: a bierzemy z tej samej stacji paliwo :? chociaz moze tym razem zalali jakiegos innego syfu zeby oszczedzic :roll:Cytuj:
ja mam i polecam, ale tylko i wylacznie firmy in-pro, co do mojego zdania to zalezy od fury nie na kazdej wygladaja fajnie :roll: a na niektorych super :mrgreen:
jesli pasuja do reszty auta (czy felg ,innych listw itp) dlaczego by nie i wygladaja ciekawie ....przy standardowym wyposazeniu dla mnie to wiocha :lol:
dokładnie to miałem na myśli :clown:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez michael21j
Ja sam chyba założe bo mi się podobają i ładnie wyglądają :lol:
a wlasnie jak je zaloze to bede mogl je sciagnac zeby nie uszkodzic lakieru na lusterkach ? ;) bo tak to przeciez mona przymierzyc bo inaczej to sie nie dowiesz czy fajnie wygalda na twoim wozku :)
Ty masz chyba na mysli te do naklejenia na lusterko nie?
Ja bym odradzil bo jak raz przykleisz to spiepszyles lusterko
kup te z in-pro to sa cale lusterka sciagasz te twoje i dajesz te...
http://sddps2.webd.pl//lukas/images/5140.jpg
A gdzie mozna takie kupic w polsce?
pare lat temu zamawialem takie in-pro w D&W koszt ok 300 zl
A co to D&W? Jakies linki do sklepow? :)
http://www.dw-online.de/
kiedys mieli oddzial w poznaniu
:arrow: http://www.in-pro.de/
Ale to jest całe lusterko czy tlko ten plastyk za szkłem się wymienia??Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hanluk
plastik
zostaje twoje lustro silniczki i cale wnetrze
Ciekawe.Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KARWAN
MOże i sam zobie to zamontuje
ogolnie chrom-look to kwestia gustu wiec o tym nie dyskutuje :wink:
na pewno odradzam naklejane - kaszaniasto wygladaja, zazwyczaj nie sa idealnie spasowane wiec z ktorejs strony zawsze odstaja, praktycznie i tak nie da sie ich zdjac bezinwazyjnie :evil:
w przyszlym tygodniu bede je montowal ,zobaczymy jaki bedzie efekt :twisted:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hanluk
[ Dodano: Wto 21 Lut, 2006 20:58 ]
qrde nawet teraz nie moge zapomntowac gdyz na instrukcji pisze zeby nie zakladac ponizej 18 stopni :shock: ...tylko dlaczego :?
http://img101.imageshack.us/img101/8...usterka4ms.jpg
http://img372.imageshack.us/img372/9...lkappen7ql.jpg
może dlatego że plastik może pęknąć albo chrom odprysnąć w niskich temp., tylko 18C° to jakoś dużo :roll:
To co na zime bedzie sciagal ? :) ...
chodzi o montaż :)Cytuj:
wlasnie :PCytuj:
Oryginalnie napisane przez Skapol
heh ale nie zczailiscie mnie :) chodzi mi o to ze jak nie mozna zakladac przy nizej niz 18C bo mowisz ze moze peknac plastik. Logiczne by to bylo gdyby np trzeba bylo to malowac ale to juz jest gotowy element, tylko zalozyc :). Wiec wniosek sie nasuwa taki ze skoro mozna zakladac tylko jak jest powyzej 18C to jak bedzie -20 to nie peknie ? ;]
czaicie o co mi chodzilo ? ;]
hehe to stawiaj inaczej pytania :P ... na szczescie u nas temp nie przekracza -10 stopni i z tego co sie dowiedzialem nie pekaja ale kto wie ;) ...predzej sie obawiam soli zima :(Cytuj:
Zawsze na zime mozesz zalozyc stare :)))))
niedlugo na zime bede cele auto przerabial :lol:Cytuj:
2 znajome osoby mialy takie lusterka i zima robily sie zielone !!!! osad sie pojawial
znowu na a3-freunde.de kilka osob pisalo ze zime przetrwaly i wygladaja dalej jak nowe ...no ale w sumie nie mamy takiej zimy jak w polsce ;)Cytuj:
Ciekawe jak sie zachowuja sie te lesterka pod wplywem soli ktora posypuja nasze drogi?? Zeby tylko nie chcialo odpadac :twisted:
no takCytuj:
Oryginalnie napisane przez michael21j
ten zielony osad mozna wyczyscic
i wygladaja wtedy jak nowe :)
u mnie na dzien dzisiejszy wygladaja elegancko zero sladu soli czy jakiegos zniszczenia, fakt ze szybko sie brudza ale za to czyste jak ladnie wygladaja :P ... a do 9 marca niedlugo juz ;]
??Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -LUKI-V3-
zlot a3 :P !?Cytuj:
jaki zlot ??? cos przegapilem ?
no spocik jest 9marca przecie :)
aaaa warszawa?
:oops:
9 marca spotykamy sie ponownie lokalnie w Wawie... oczywiscie wszyscy sa mile widziani jakby ktos w tym czasie przebywal w Wawie :wink:
http://a3-club.net/viewtopic.php?p=6519#6519
9 moze nie ale pod koniec marca powinienem byc w wawie to mozemy sie spotkacCytuj:
Oryginalnie napisane przez Mach
qrde jakos te obudowy nie pasuja na moje lusterka :shock: ....trzeba cos przerobic ?? ....orginalne sa grubsze :?
CZyli krotko najlepiej , albo tylko IN PRO cale obudowy. jesli autko z 99 z mniejszym lusterkiem prawym to tez maja w ofercie?? bo cos nie moge sie doczytac, moze slepy jestem :wink:
majaCytuj:
Oryginalnie napisane przez mimuszek
jesli chodzi o obudowy to in-pro ma trzy rodzaje w sprzedazy !!
1. z jedna mala obudowa
2. z dwoma duzymi tyle ze sa plaskie -00
3. z dwoma duzymi do facelifta 00-03
jak poznac ktore sa ktore?? :?
ostatnio koles mial w pudelku za 300zl ale nie wiedzialem czy beda pasowaly to nie bralem...
jakis symbol jest albo cos.. :roll:
a jakie masz rodzaj lusterek i rocznik auta ??Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arczi
prawe i lewe rowne, 2002 rok
masz fotki jak wygladaja te lusterka na Twoim aucie?