Jak zamontować zmieniarke xcarlink audi a3 2006 rok chatchback?
Witam. posiadam audi a3 hatchback 2006 rok w aucie jest fabryczny concert II chce podlączyc zmieniarke xcarlink. i tu moje pytanie gdzie puscic kable do schowka chyba ze ma ktos inny pomysl jak umieścic ta zmieniareczke . musze wiercic w schowku dziure na puszczenie kabla bo nie mam zielonego pojecia jak rozwiazac ten problem. pozdro
Audi Chorus II + cyfrowy emulator zmieniarki - wyświetlanie tyt. mp3
Witam, jak w temacie w swojej 8P posiadam radio Audi Chorus II do którego podłączyłem zmieniarkę Yatour. Muzyka odtwarzana jest z karty SD i teraz pytanie: na wyświetlaczu radia podczas odtwarzania muzyki jest wyświetlana informacja CD01 i np. Track 01, czy w przypadku tego modelu radia/zmieniarki jest opcja otagować tak te utwory, aby na wyświetlaczu pojawiała się nazwa wykonawcy i tytułu piosenki? Próbowałem coś kombinować z tagami nazwy wykonawcy i tytułu utworu, ale niestety po ponownym zapisaniu mp3 na nośniku wciąż na wyświetlaczu radia pojawia się przykładowo CD01 Track 01. Nie wiem czy ja nie umieć poprawnie otagować tych utworów, czy po prostu nie ma takiej technicznej możliwości w przypadku tego akurat sprzętu?