Neo80, najprawdopodobniej będe na spocie, ale niestety u mnie tego nie zobaczysz, bo mam błotniki poliftuingowe już... Ale pewnie ktoś będzie, kto ma tak przerobione...
Printable View
Neo80, najprawdopodobniej będe na spocie, ale niestety u mnie tego nie zobaczysz, bo mam błotniki poliftuingowe już... Ale pewnie ktoś będzie, kto ma tak przerobione...
Wiec cos na temat lamp soczewkowych DEPO czy sa dobrym zamiennikiem Helli bo mam teraz dylemat czy naprawic swoje soczewki bo mam obydwie z wadami czy kupic DEPO i w przyszlosci wstawic do nich xenon .Poradzcie co mam zrobic
jesli chcesz zamiennik Helli to lepiej kup TYC. Pomimo tego ze obie firmy sa taiwanskie to TYC jest bardziej cywilizowany.Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tubis85
Ja mam nowe TYC plus zestaw xenonowy i nie narzekam. Wszystko ladnie i elegancko swieci....wiec polecam
DEPO sa za 470 zl na allegro widzialem a ile kosztuja te TYC ?? a i jeszcze jaki masz zestaw xenonow zamontowany w tyc
TYC - 500 zl. Zestaw xenon firmy Vertex - 565 zl z wysylka
(nie) Male pytanie dotyczace lamp poliftowych :mrgreen: ... piszecie ,ze trzeba dlubac z mocowaniem.. i lekko podciac blotnik w modelach do 99.. i teraz pytaine bo ja musze u siebie i tak wymienic lewy blotnik, a i tak zmierzam sie z montazem lamp poliftingowych..
I teraz czy nie prosciej bedzie mi wstawic od razu oba :wink: blotniki od poliftowego modelu dokupujac do tego sobie nowy zderzaczek no a przed tym wszystkim oczywiscie wstawic pas od poliftingowego modelu aby nie bawic sie za duzo z mocowaniami itp.. czy to odradzacie? :|
Pytanie w sumie na temat ktory jest tutaj od zawsze..ale szukam w sumie szybkiego rozwiazania i solidnego :wink:
Z gory dzieki hehe
nie dopatrzyłem się nigdzie ile masz kasy na lampy, ale sam kiedyś bylem w podobnej sytuacji jak ty teraz...mam auto z 97 roku, od samego początku nie podobaly mi się te seatowskie lampy w moim pięknym autku :), zmienilem więc na tansza wersje ale o niebo lepszą tj ladniejszą czyli soczewki... niestety tak jak byłem uprzedzany wczesniej, widocznosc przy soczewkach jest bardzo słaba, lepiej bylo na starych niestety brzydkich lampach...teraz wlasnie bede myslal nad zmiana na xenony..ale nie na jakies dodatki, bo to tylko dodatkowa robota, tylko na oryginalne xenony... na twoim miejscu....albo kupilbym soczewki, albo xenony jesli masz 2 kola, w jakies przerobki szkoda sie bawic
PS a te ringi jak dla mnie wygladaja o wiele, wiele gorzej niz soczewki i ciesze sie ze nie zdecydowalem sie na nie, tylko wlasnie na soczewy :)
Michas, dlaczego szkoda sie bawic w przerobke na xenon ?
montaz okolo 40 minut z wyciganieciem lampy przetwornice montuje gdzioes pod lampami zbey byly nie widocznie zmieniam zarowki zwykle na xenonowe lacze kablami skaldam i juz gdzie tu przerobka?
ja bym powiedzial ze zakladanie ori xenonow jest dodatkowa robota....Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michas
z zestawie HID masz wszystko na zasadzie pluginu :wink:
a jak wygląda sprawa z takim autkiem na przeglądzie? Z tego co wiem xenony MUSZĄ mieć spryskiwacze i układ poziomowania... :( Podobno bywają problemy na przeglądach z takimi zestawami :( ktoś potwierdzi?
Ps. jeśli już było wałkowane, to przepraszam.