Osłony z przodu zostały seryjne, delikatnie odgięte do środka.
Osłony z przodu zostały seryjne, delikatnie odgięte do środka.
|
Tak też zrobiłem
Osłony pewnie nie wchodzą plug&play ?? Dużo jest roboty żeby je założyć ??
(poza tematem: udało się ogarnąć Virtual Cockpit ?)
Osłony pasują P&P młotek nie wiem po co był potrzebny tak VC ogarnięty juz chwilę temu może sie zbiorę w tym tygodniu i uzupełnię profil
Panowie gdzie kupowaliście adaptery do zacisków z S4? Na zamówienie czy są gdzieś do kupienia? Jaka cena?
MrMike (16-10-19)
Jest tutaj ktoś kto zakładał do A3 hamulce z S3? Mam możliwość założenia całego nowego zestawu na przód zaciski, tarcze i klocki za ok 2000 i zastanawiam się czy warto. Tarcza większa, klocek większy więc pewnie hamuje lepiej ale jednak to nadal 1-tłoczek. Ma ktoś porównanie?
Ostatnio edytowany przez MrMike - 11-12-19 o 12:52
Ostatecznie zdecydowałem się na zestaw hamulców z audi TTS 2018. Wszystko pasuje bez adapterów. Cenowo wyszło nawet taniej niż komplet zacisków S3 a dodatkowo mamy tutaj 4 tłoczki, aluminiowy korpus i fajniejszy wygląd. 2 zaciski tts z klockami ważą ok 10kg, zaciski z klockami s3 to ponad 18kg więc różnica jest znaczna. Do kompletu trzeba dokupić przewody hamulcowe, tarcze to 340mm jak S3. Zrobiłem przymiarki i do felgi rotor 18" et46 powinno wejść bez dystansów. Przed świętami założę cały zestaw i wrzucę zdjęcia.
Zaciski TTS
Klocki 8S0698151B Brembo 260zł
Tarcze 8S0615301 Brembo 2x240zł
Przewody w oplocie Hel 210zł
Ostatnio edytowany przez MrMike - 21-02-20 o 23:06
fanlucek (24-12-19)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)