Oczywiście, jeśli regulujesz obciążenie, na co pozwala MAHA.
Oczywiście, jeśli regulujesz obciążenie, na co pozwala MAHA.
Audi A3 8L VP - 192 KM 404NM by DynoSoft - SOLD
Audi A3 8L PD - 224KM 430 NM by COMPSport - SOLD
Audi A3 8P BKD - 216KM 435NM by DynoSoft - SOLD
VW GOLF 6 R20 CDLF - 350KM 445NM by COMPsport - SOLD
Audi S3 CJXC Sportback - 385KM 492NM by COMPsport - NOW
|
|
Cześć. Długo mnie nie bylo. Autko bedzie do sprzedania za 2 miesiące. Jeśli ktoś by chciał się coś dowiedzieć to zapraszam na priva. Postaram się zagladać tutaj częściej.
Cześć! Miło, że się odezwałeś. Chętnie dowiedziałbym się więcej o aucie â jaki przebieg, na jakim oprogramowaniu jeździ i co dokładnie było robione przy silniku? Interesuje mnie zwłaszcza, czy DPF i EGR zostały przy okazji ruszone, bo przy BMN to zwykle pierwsze pytanie.
A tak przy okazji, skoro szykujesz się do wystawienia: uważaj na "kupujących", którzy od razu proponują płatność przez kuriera i podsyłają link do potwierdzenia przelewu. Sprzedawałem poprzednie auto pół roku temu i w tydzień dostałem trzy takie wiadomości, każda z linkiem do strony łudząco podobnej do OLX. Kolega dał się nabrać i stracił kilka tysięcy w dwie minuty. Zdarza się też, że ktoś wysyła "raport z historii pojazdu" w załączniku â takiego pliku lepiej nie otwierać. Warto mieć na kompie coś, co to wyłapie zanim klikniesz; porównania są np. na https://sprawdzio.pl. Przy takich kwotach lepiej dmuchać na zimne.
Jeśli faktycznie planujesz sprzedaż, napisz proszę na priv szczegóły i orientacyjną cenę â czekam na wiadomość.
Ostatnio edytowany przez Brock Kennedy - 06-08-26 o 15:14
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)