Powoli rozglądam się za oponami letnimi... Może coś doradzicie? Interesują mnie nowe opony o rozmiarze 195/65 R15 do ok 280 zł. za sztuke. Polecacie coś fajnego?? Serdeczne dzięki.
Powoli rozglądam się za oponami letnimi... Może coś doradzicie? Interesują mnie nowe opony o rozmiarze 195/65 R15 do ok 280 zł. za sztuke. Polecacie coś fajnego?? Serdeczne dzięki.
TDI Sprzedam dokładkę zderzaka przedniego do 8L przedliftingową oraz grill przedlift. Stan bdb.
|
zmienic na 16'tkiOryginalnie napisane przez Matrixs88
a tak na powaznie to jezdzilem w "twoim" rozmiarze na dunlopach do ktorych link podal Sens i moge smialo polecic ta opone - calkiem przyjemnei sie na wodzie zachowywala
A3 1.9 TDi ____________________________________________
może troszkę większa? 205/60 15
VW Golf IV 1,6 - Generation + STAG-300
GG: nie rozmawiam z anonimami
http://www.opony.pl/
tu masz bardzo fajna stronke
ogolnie to polecam Toyo no i bridgestone potenza (tylko ze potenza troche droga)
dunlopy sa swietne ale u mnie przynajmniej bardzo szybko sie starly w poprzednim aucie
i o to wlasnie chodzi - musi sie scierac by bylo dobreOryginalnie napisane przez asmo666
A3 1.9 TDi ____________________________________________
no tak tylko ze w porownaniu do toyo czy potenzy to ZA szybko sie starly
ja mam bardzo żadko spotykane opony na naszym rynku, i chwale je sobie są ciche i bardzo dobrze się trzymają na suchym i mokrym MABOR - SPORT JET w rozmiarze 205/60 r15
VW Golf IV 1,6 - Generation + STAG-300
GG: nie rozmawiam z anonimami
A co powiecie o firmie Michelin?? Czy warto inwestować w opony tej firmy?? Zostane przy rozmiarze 195/56 R 15 bo na większy mnie nie stać...
TDI Sprzedam dokładkę zderzaka przedniego do 8L przedliftingową oraz grill przedlift. Stan bdb.
zalezy ktory model oponyOryginalnie napisane przez Matrixs88
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)