Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokazane rezultaty 31 do 37 z 37

Temat: nie grają mi tylne głosniki i subwoofer

  1. #31
    krzyho's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2017
    Płeć
    mężczyzna
    Miasto
    powiat limanowski
    Auto
    audi a3 8l
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.6 APF
    Podziękował
    raz

    Domyślny

    a ten mx-3 z linku ma luźne przewody do podłączenia np. masy lub sygnału do suba?

  2. #32
    klamamoto's Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2011
    Płeć
    mężczyzna
    Miasto
    A3-CLUB.NET frakcja Bielsko
    Auto
    OOOO
    Model
    A3 8L 5d
    Silnik
    1.8T AUM
    Pomógł
    raz
    Podziękował
    23 razy

    Domyślny

    wszystko jest w kostkach

  3. #33
    krzyho's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2017
    Płeć
    mężczyzna
    Miasto
    powiat limanowski
    Auto
    audi a3 8l
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.6 APF
    Podziękował
    raz

    Domyślny

    mi z radia wychodzi niebieski kabel z chinchem i pisze subw out i nie wiem czy pójdzie wszystko.

  4. #34
    krzyho's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2017
    Płeć
    mężczyzna
    Miasto
    powiat limanowski
    Auto
    audi a3 8l
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.6 APF
    Podziękował
    raz

    Domyślny

    czy tylnie głośniki uruchamiają suba?

  5. #35
    klamamoto's Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2011
    Płeć
    mężczyzna
    Miasto
    A3-CLUB.NET frakcja Bielsko
    Auto
    OOOO
    Model
    A3 8L 5d
    Silnik
    1.8T AUM
    Pomógł
    raz
    Podziękował
    23 razy

    Domyślny

    wzmacniacz w subie odpala tył i sub

  6. #36
    krzyho's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2017
    Płeć
    mężczyzna
    Miasto
    powiat limanowski
    Auto
    audi a3 8l
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.6 APF
    Podziękował
    raz

    Domyślny

    po założeniu modułu tył i sub nadal nie działa co to ma być?
    Ostatnio edytowany przez krzyho - 14-08-19 o 20:01

  7. #37

    Data dołączenia
    Sep 2019
    Płeć
    mężczyzna
    Miasto
    Złotów
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8P
    Silnik
    1.9TDI BLS

    Domyślny

    Pozdrawiam.
    W zakupionym samochodzie, nie grają oczywiście tylne głośniki.
    Radio jest oryginalne: Concert ab2
    Powoli wszystko przeglądam, wyczytałem, że w a3 8p system bose jest.
    Są głośniki z tyłu i subwoofer w boczku auta.
    Jednak w drugim boczku nie ma wzmacniacza, ani kabli do niego, miejsce w którym powinien być, wygląda jak by go nigdy nie było.
    I tu mam pytanie: czy wzmacniacz bose może być w innym miejscu?
    Niestety, po wyjęciu radia okazało się że kostka zasilania (3 cienkie) kable jest ucięta nożem.
    Już ją zamówiłem.
    Pozdrawiam.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •