Link do forum a4 nie dziala. W kazdym razie, radio zamontowane. Esteta rowniez nie jestem ale widoku radia pod podlokietnikiem bym nie znioslUpchnalem go tak:
Troche roboty bylo ale mysle ze bylo wartoRadio jest pod reka i w niczym nieprzeszkadza.
Link do forum a4 nie dziala. W kazdym razie, radio zamontowane. Esteta rowniez nie jestem ale widoku radia pod podlokietnikiem bym nie znioslUpchnalem go tak:
Troche roboty bylo ale mysle ze bylo wartoRadio jest pod reka i w niczym nieprzeszkadza.
Ostatnio edytowany przez spons - 28-04-09 o 15:34
|
|
Nie nagrzewa się za bardzo?
Nie sadze zeby byl z tym problem, w tunelu jest duzo miejsca.
Montaż w A4 bardzo profesjonalny, ale mało praktyczny, ponieważ nie ma dostępu do regulacji głośności, szumów i zmiany kanałów, co w trasie w moim przypadku jest niezbędne.
Podgłaszam muzykę to i zarazem radio itp...
To miejsce też takie sobie... Za bardzo widoczne i za bardzo wystaje.
Ja radia używam tylko na trasę, wiec na razie siedzi pod podłokietnikiem.
spons, działa ale trzeba być zarejestrowanym. Powiedz mi jeszcze, czy da się to radio bardziej schować w tunelu, czy już nie za bardzo?
Radio generalnie chowa sie cale, ale bez anteny, wtyk jest za dlugi. Gdyby je obrocic o 180 stopni to wpadloby glebiej. Generalnie jest tam rownia pochyla, jakby jeszcze troche wyciac plastiku w strone podlokietnika to moznaby go jeszcze troche upchnac. Moznaby tez probowac zamontowac go lekko pod katem, tak zeby natena byla pomiedzy tunelem a plastikiem ale mnie sie juz nie chcialo kombinowac.
Co do widocznosci to wlsnie chodzilo mi o to zebym go widzial, a nie szukal w trakcie jazdy.
Na forum a4 sie zarejesterowalem, wypluwa mi ze watek nie istanieje albo nie mam do niego dostepu.
Ostatnio edytowany przez spons - 30-04-09 o 11:03
u mnie radio leży z tyłu na podłodze, jak je uzywam to w trasie, wtedy wkładam je między swój fotel a środkowy tunel głośnikiem do mnie. Wszystko dobrze widać, słychać i czuć, a na codzień nie przeszkadza.
Za brzydkie jest by montować je na widoku
w końcu to nie tir![]()
Witam
Zastanawiam się gdzie zamontować CB w moim A3 Sportback. Macie jakieś pomysły? Może ktoś doda gzdjęcie gdzie zamontował CB w swojej A3
Ostatnio edytowany przez czaro10 - 21-08-10 o 21:56
to zalezy czy chcesz je montowac na uchwyty czy poprostu wcisnac gdzies..ja w a3 mam pod popielniczka w schowku.. w a4 miałem miedzy siedzeniem pasazera a tunelem srodkowym wcisniete bo nie chciałem przewiercac tapicerki na uchwyty czy cos.. najlepiej zamontuje tak zeby bylo pod reka nie przeszkadzała w obsłudze innych pstryczkow i gałki i kiery![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)