Mam to w zapachu czarnej choinki. Jak na razie chyba z miesiąc i nadal intensywnie pachnie. Odkręcone na maxa i leży na półce pod klimatronikiem. Spoko sprawa. Chciałem kupić podobny z California ale chyba nie warto.
Mam to w zapachu czarnej choinki. Jak na razie chyba z miesiąc i nadal intensywnie pachnie. Odkręcone na maxa i leży na półce pod klimatronikiem. Spoko sprawa. Chciałem kupić podobny z California ale chyba nie warto.
|
Kupiłem ostatnio tego czarnego wunder bauma w puszce i jestem rozczarowany - w ogóle to nie pachnie. Dopiero jak przyłożę nos do puszki to coś tam czuć ale jest to mdły, zwietrzały zapach. Puszki cs w porównaniu do tego aż duszą.
Jakieś 2 tygodnie temu kupiłem puszkę Car Scents o zapachu "New car" i szczerze mówiąc jestem mocno rozczarowany. Nie czuję zapachu wogóle, choć kratka na puszcze otwarta jest na maxa. Nawet po dniu czy dwóch nieotwierania samochodu - nic, zero, null.
Nie masz się co dziwić... New car z scents po prostu nie pachnie 😁 a jak pachnie to góra parę dni i to ledwo ledwo 😁
Proponuję mr&mrs fragrance 😉
tapnięte z S9+
Z cs miałem fresh linen i route 66. Pierwszy utrzymywał się w aucie spokojnie ponad 2 miechy, a drugi też intensywnie pachniał przez miesiąc i to zimą. Nie były to jednak moje gusta i szukam dalej
Szukam czegoś w puszcze, bo tak sobie ustawie, że tego nie widać. Nie lubię jak dyndają mi gdzieś zawieszki albo sterczy coś w nawiewach
Kłopot z większością zapachów jest taka, że są w formie czegoś do zawieszania czy przyczepiania do kratki nawiewu. Dla mnie to nie do przyjęcia. Mam takiego bzika, że chciałbym zapach czuć ale nie widzieć choineczki, buteleczki, ludzika czy gekona... Puszka wydaje się idealna, ale niestety nie pachnie. Polecany przez wielu zapach cherry, który ponoć i pachnie i jest dość wydajny zabił by mnie przy pierwszym wdechu
Ja od jakiegoś czasu używam na przemian:
7TIN CHERRY - troszkę bardziej kwaśny niż CS Coronado Cherry i moim zdaniem ładniejszy, utrzymuje się około 8 tygodni.
Wunder Baum Black Ice - mam go już 7 tygodni i nadal mocno pachnie.
Podstawą przy używaniu puszek jest to aby miały zapewnioną cyrkulację powietrza.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)