niestety nie, sciagaja jeszcze. mial byc w 3 dni, ale czekamy jeszcze.
|
momo, a jaką masz odelgłośc od TV, bo czytam w necie cały dzień i już zgłupiałem. Mam 4,5 metra do TV od miejsca siedzenia 46 cali nie za dużo?
3.5m czyli chyba w sam raz. ja sie nie znam, ale ojciec siedzi po roznych forach i tak twierdzi. czy 3,5m czy 4,5 m to chyba roznicy az tak duzej nie robi. nie potrafie niestety nic madrego powiedziec bo do tej pory mielismy 17-letniego sony 21" i nie jestem w stanie nawet sobie wyobrazic jak bede ogarnial 42". no i za bardzo nie bede mogl napisac jak to wyglada w praktyce, nawet jak juz nowy tv przysla, bo wybieram sie do domu najwczesniej w piatek a najpoznie w przyszla srode.
Najlepiej to włączyć kanał HD, wtedy każdy piksel jest sterowany osobno i można oglądac nawet z metra![]()
Było: A3 8L 1.9 TDI 110KM,
Było: A3 8P 2.0 TDI 140KM, BKD
Było: A4 B6 Avant 1.9TDI 170KM i 380Nm AVF+
jest: A3 8P 2.0 TDI 170KM BMN
jest: A4 B7 2.0 TDI 170KM BRD
jarekm, polecam sharp'a serii aquos
1.9 TDI tuned by COMPSPORT
Tylko Toshiba.Nowa referencja w Full-HD![]()
http://www.areadvd.de/hardware/2007/...zf355d_2.shtml
Sharp bardzo dobry.Ale Toshiba jeszcze lepsza.Oryginalnie napisane przez momo
pewnie nie poczuje roznicy, bo przyzwyczailem sie do 17letniego trinitronaOryginalnie napisane przez James Dünn
to jest sprzecior
przez caly okres uzytkowania popsul sie 2 razy i za kazdym razem naprawil sie sam po tygodniu
smiga jak trzeba do tej pory. 15 lat temu to sony bylo jak mercedes. szkoda ze obydwie marki nie szczedza staran w schodzeniu na psy.
wracajac do tv. sprzet poszedl juz w taka jakosc, ze roznicy miedzy modelami z tej samej polki sa prawie niedostrzegalne dla oka. ten sharp, co przytoczylem ma super parametry 42", full hd, 100hz, czas reakcji 4ms (lepiej niz toshiba, ale tak malych wartosci i tak sie nie zauwazy), kontrast 10000, jasnosc 450 (to o 50 slabiej niz Toschiba, ale czy ja to jestem w stanie zauwazyc), model jest wypuszczony na rynek w wrzesniu tego roku.
Niestety Sharp przetwarza sygnał 24p wewnętrznie w 3:2 Pulldown´ie na sygnal wyjsciowyDlatego jeżeli planujesz na przykład HD-DVD lub Blu-Ray jest to dużym mankamentem...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)