No ja mam tego kocha właśnie i na uszczelkach nie idzie tego równomiernie nałożyć tylko widać mazy
No ja mam tego kocha właśnie i na uszczelkach nie idzie tego równomiernie nałożyć tylko widać mazy
damiano_88 (11-07-16)
|
Vinyl z car-tec chyba 25 czy 35zł/litr - moim zdaniem robi podobną robotę jak back2black (na oponach może nawet dłużej siedzi), a starczy na 5 lat![]()
ponoć fajnie się sprawdza Shiny Garage Interior Satin Dressing, oraz Shiny Garage Jet Black. Testował ktoś te produkty, jak wygląda trwałość tego produktu?
Shiny Garage Interior Satin Dressing jak sama nazwa wskazuje nie spisze się na zewnątrz auta bo nie jest do tego stworzony i jego trwałość będzie dużo mniejsza niż produktów dedykowanych do zewnątrz. Btw. jest to temat o środkach do czyszczenia
A moge umyc kolpaki za pomoca Sonax Extreme, ktory nadaje sie do kazdego rodzaju felg - nawet chrom itd. Nie rozpusci mi kolpaka?![]()
Nie mam fejsa ani androida!
Chyba nieee![]()
heko (16-09-16)
HihiSprobowalem w ciemno i efekt lepszy niz sadzilem takze polecam - kolpaki cale
![]()
Nie mam fejsa ani androida!
Czy miał ktoś z was styczność z produktem Chemical Guys Natural Shine Dressing? W opisie produkty piszą że świetnie się sprawdza do plastików zewnętrznych/wewnętrznych, opon i gumy. Opis opisem ale nie chcę kupować kota w worku![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)